+359 878 292 513

ВИТАГОЛД-МУЛТИКОЛАГЕН 5 КАПС. Х 30

ВИТАГОЛД-МУЛТИКОЛАГЕН 5 КАПС. Х 30

Тегло: 50.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Витаголд Мултиколаген 5 капс. x30

Multicollagen 5 Здрави, Подвижни, Гъвкави, Свежи и Красиви

Революционно откритие – Мултиколаген с 5 сфери на действие

Наука, иновация и доказан ефект само в 1 капсула дневно.

Само една капсула Multicollagen 5 от 500 милиграма дневно носи научно доказани и безценни ползи за красотата и здравето на:

  • ставите
  • костите
  • сухожилията
  • кожата
  • косата
  • ноктите
  • очите
  • сърцето
  • чревно здраве.

Графика

Всяка капсула Multicollagen 5  съдържа най-добре изследваните 5 типа колаген: тип I, II, III, V и X. и още: Еластин, Хиалуронова киселина, Глюкозамин, Хондроитин сулфат, Кератин и Лизозим както и над 500 различни протеини и аминокиселини присъстват естествено във всяка капсула Multicollagen 5. Петте типа колаген които се намират в Multicollagen 5  са синтезирани от 4 източника: говежди, пилешки, рибен и мембрана от яйчени черупки.

Не съдържа глутен, соя, млечни продукти, ГМО.

  • Ovomet® – 150 мг
  • Ovoderm® – 150 мг
  • Collavant n2® – 20 мг
  • Fortigel® – 90 мг
  • Verisol F® – 90 мг

Дневната доза от само една капсула Multicollagen 5 съдържа общо 300 милиграма натурална мембрана от яйчени черупки, общо 86 милиграма нативен неденатуриран колаген, както и биоактивни колагенови пептиди от телешки и рибен източник.

Проучванията доказват, че има 5 основни типа колаген, I, II, III, V и X, които работят по-ефективно в различни направления и стимулират различни видове клетки. Водещите специалисти препоръчват да се приемат едновременно и ПЕТТЕ вида колаген за максимален ефект и ползи за здравето.

Multicollagen 5  предлага най-добре изследваните 5 типа колаген; тип I, II, III, V, X.

Колаген тип I е най-разпространеният колаген в човешкото тяло среща се в косата, кожата, ноктите, костите, сухожилията, кръвоносните съдове и очите. Чудесен, когато става дума за якост на опън. Отговорен е за еластичността и бариерната функция на кожата, както и за зарастването на повърхностни рани. Изключително силно средство за борба със стареенето на кожата, тъй като подобрява вида на кожата, грижи се за хидратацията ѝ и намалява бръчките.

Колаген тип II се намира главно в лигаменти и органи, както и в сухожилията, връзките, ставите и хрущялите. Колаген тип II е основният структурен протеин в хрущяла.

Колаген тип III осигурява структурата на мускулите и здравина на съединителната тъкан, намира се на много места в тялото, особено кожата, белите дробове, чревните стени и стените на кръвоносните съдове. Колаген тип III е от решаващо значение за фибрилогенеза на колаген I и за нормално сърдечно-съдово развитие.

Колаген тип V е фибриларен колаген, който е от съществено значение за фибрилацията на колаген тип I и III и следователно за оптимално образуване на фибрили и качество на тъканите. Намира се в очите и в плацентата на бъдещите майки.

Колаген тип X е типът колаген, от който зависи образуването на кости. Той е от съществено значение за възстановяването и заздравяването на костите и хрущялите  след наранявания.

Само една капсула от 500 милиграма дневна доза от Multicollagen 5 носи научно доказани и безценни ползи за красотата и здравето на кожата, косата, ноктите, ставите, костите, сухожилията, очите, сърцето и чревното здраве.

Съставките в Multicollagen 5  са подкрепени от клинични изследвания, показващи тяхната ефикасност за насърчаване на производството на колаген, здравето на костите, ставите и еластичността на кожата.

Препоръчителна дневна доза: По 1 капсула дневно – 30 мин. преди хранене

За информация и поръчки: