+359 878 292 513

СИМПЛИК- ШАМПОАН СРЕЩУ ПОСИВЯВАНЕ

СИМПЛИК- ШАМПОАН СРЕЩУ ПОСИВЯВАНЕ

Тегло: 150.00 гр.

Вижте още продукти от: Aflofarm

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Код: 49630


СИМПЛИК ШАМПОАН ЗА МЪЖЕ СРЕЩУ ПОСИВЯВАНЕ НА ТЪМНА КОСА 150 мл

Шампоанът SIMPLIQ срещу посивяване съдържа растителни екстракти, богати на фитопигменти, които при редовна употреба постепенно потъмняват цвета на косата и допълнително я предпазват от неблагоприятния ефект на слънчевата радиация. Основната активна съставка е извлечена от водораслото Cystoseira compressa. Тя допринася за регенерацията на косъма. Съставът е обогатен и с екстракт от дрожди, използвани в пивоварството. Те са богат източник на протеини, витамини от Б комплекса и минерали.
Редовната употреба на шампоана SIMPLIQ срещу посивяване възстановява естествения, тъмен цвят на косъма, но той не е боя за коса.

Начин на употреба: Нанасяйте върху мокра коса, масажирайки леко до образуване на пяна. Изплакнете с вода. Видим ефект от употребата на шампоана се очаква след 5-тото измиване.

Внимание: Само за външна употреба! Пазете от контакт с очите и с увредена кожа. При такъв измийте обилно с вода. Ефектът от продукта може да бъде повлиян от фактори като състояние и тип на косата, начин на живот, условия на околната среда, индивидуални генетично определени характеристики и др. При свръхчувствителност към някоя от съставките, не използвайте продукта.

Съхранение: В оригиналната опаковка, при температура под 25 градуса. Не охлаждайте и не замразявайте продукта. Дръжте го на място, недостъпно за деца.

Опаковка: 150 мл.

Производител: Aflofarm Farmacja Polska, Полша.

За информация и поръчки: