+359 878 292 513

ФИТОПРОСТАЛ капс. * 30 ВИТА ГОЛД

ФИТОПРОСТАЛ капс. * 30 ВИТА ГОЛД

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: VITA GOLD

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


ФИТОПРОСТАЛ капсули * 30 ВИТА ГОЛД

ПОМАГА ПРИ ПРОБЛЕМИ С ПРОСТАТАТА

Предназначение: Спомага за правилното функциониране на простатната жлеза.

Изследванията показват, че 50% от мъжете над 50 години и 80 % от мъжете над 60 години имат:

    чувство за непълно изпразване на пикочния мехур;
    много слаба струя при уриниране;
    чести позиви за уриниране, най-вече през нощта;
    неочаквана необходимост от уриниране;
    неволно изпускане на урина и др.

Активни съставки: масло от тиквено семе; желатин (капсула); маслен екстракт от Сао палмето (Serenoa repens); влагозадържащ агент (глицерин); сух екстракт от Сао палмето Serenoa repens (8 % ситостероли); оцветител (хлорофил); глазиращ агент (пчелен восък); екстракт от корен от коприва (Urtica dioica); цинков глюконат (цинк); обогатени със селен дрожди (селен); ликопен.

Състав:
Съдържание на 1 капсула:
Съдържание    За 1 капсула (дневната доза)      % от
референтните стойности (RDA)
Екстракт от сао палмето (Serenoa repens)    320 mg    **
Масло от тиквено семе    606 mg    **
Екстракт от корен от коприва     35 mg    **
Ликопен    5 mg    **
Цинк     3 mg    30
Селен    25 μg    45

**Все още няма препоръка за референтна доза.

Активни съставки и тяхното действие:

    Сао палмето - палма джудже с големи червеникаво-кафяви костилкови плодове. Екстрактът от тях съдържа богато разнообразие от активни вещества, най-ценните от които са мастни киселини, растителни стероли (бета-ситостерол) и флавоноиди. Подпомага поддържането на ниска активност на ензима 5-алфа-редуктаза, а това допринася за запазване на здравословни нива на дихидротестостерон и правилна функция на простатата. Екстрактът от Сао палмето подобрява функцията на пикочо-половата система. Поддържа нормална струя при уриниране. Подпомага сексуалната активност и мъжката потентност.
    Масло от тиквени семена - съдържа наситени и ненаситени мастни киселини (палмитинова, стеаринова, олеинова и линоленова), стероли и антиоксиданти, които подпомагат функциите на простатната жлеза.
    Екстракт от корени на коприва - основните му активни съставки са фитостеролите, в това число и бета-ситостерол. Поддържа нормалните нива на дихидротестостерон и правилната функция на простатната жлеза.
    Ликопен - вид каротеноид със силно антиоксидантно действие. Предпазва клетките от вредните свободните радикали. Подпомага нормалното им функциониране.
    Цинк - допринася за поддържане на нормална концентрация на тестостерон в кръвта. Засилва имунитета. Благоприятства нормалния синтез на ДНК, фертилитета и възпроизводството. Помага за протичане метаболизма на въглехидратите, мастните киселини и витамин А. Влияе благоприятно върху синтеза на белтъчини. Помага за защита на клетките от оксидативен стрес. Работи за нормалното състояние на костите, косата, ноктите, кожата и очите.
    Селен - допринася за нормалната сперматогенеза. Подпомага нормалната функция на имунната система и щитовидната жлеза. Защитава клетките от оксидативен стрес.

Начин на употреба:

    За възрастни - Вземайте по 1 мека желатинова капсула дневно. Капсулите се приемат с достатъчно количество течност, след хранене, за препоръчване по едно и също време на деня.

За да се постигне облекчаване на симптомите, се препоръчва приемът на хранителната добавка да продължи не по-малко от 2-3 месеца, след което се прави кратка пауза.

Важно!

    Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
    Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
    Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Опаковка: 30 капсули по 1628 mg.

Произведено за: ВИТА ГОЛД ЕООД от: „Ви енд Ви Фарма" ЕООД.

 

За информация и поръчки: