+359 878 292 513

ФИТОРЕЛАКС НОЩ +МЕЛАТОНИН КАПС.Х 30

ФИТОРЕЛАКС НОЩ +МЕЛАТОНИН КАПС.Х 30

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: VITA GOLD

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Отпуска организма. Допринася за по-бързо заспиване и за здрав и спокоен сън. Също така, допринася за по-лесна адаптация на организма при пътуване и смяна на часовите зони.

Действие на активните съставки:

    Мелатонин („хормон на съня“) - медиатор, производен на серотонина. Участва в регулиране състоянието на бодрост и сън. Допринася за по-лесната адаптация на организма след пътуване със смяна на часовите зони, както и за съкращаване на времето за заспиване.
    Пасифлора - допринася за нормалната функция на нервната система. Намалява напрежението. Помага при трудно заспиване и тревожност.
    5 - НТР (5-хидрокси-триптофан): вещество, производно на аминокиселината L -Триптофан. Чрез метаболитни реакции, от 5-НТР в организма се синтезират медиаторите серотонин и мелатонин. Серотонинът има редица ефекти върху човешкия организъм, един от които е свързан с регулиране на циркадния ритъм. Също така подобрява качеството на съня. Предизвиква положителни емоции.
    Витамин В6: допринася за поддържане на нормалната психична функция и правилното функциониране на нервната система като цяло. Подпомага синтеза на някои аминокиселини в организма. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Подпомага правилния метаболизъм на хомоцистеина – вещество, което играе важна роля за поддържане състоянието на кръвоносните съдове. Допринася за естественото образуване на червени кръвни телца, намалява чувството на отпадналост и умора и регулира хормоналната дейност. Подпомага нормалната функция на имунната система.

Състав на 1 капсула:

    Мелатонин - 3 mg;
    Екстракт от пасифлора - 21 mg;
    5-HTP (5 хидрокситриптофан) - 21 mg;
    Витамин В6 - 8 mg.

Начин на употреба: Приема се по 1 капсула вечер, 20-30 минути преди сън.

Важно!

За да се постигне максимален ефект, се препоръчва приемът на „Фиторелакс нощ" да продължи не по-малко от 1 - 2 месеца, след което може да се направи кратка почивка.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене.
Не приемайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Опаковка: 30 капсули.

ПРОИЗВЕДЕНО ЗА: "Вита голд" ООД, България.

За информация и поръчки: