+359 878 292 513

ВИТАБИОТИКС ДЖОЙНТЕЙС ШИПКА

ВИТАБИОТИКС ДЖОЙНТЕЙС ШИПКА

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: VITABIOTICS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Код: ВИТАБИОТИК


ДЖОЙНТЕЙС ШИПКА И МСМ табл. * 30 ВИТАБИОТИКС

В помощ на подвижността на ставите.
Jointace® Шипка и МСМ е създаден специално да помогне при поддържане подвижността на ставите. Продуктът е уникална комбинация от 12 съставки, които поддържат здравето на ставите, комбинира най-често използваните съставки - глюкозамин и хондроитин с Шипка, МСМ, екстракт от джинджифил за допълнителна здравина на ставите.

Шипка и МСМ за допълнителна подкрепа

    Шипката съдържа много биохимични съставки, включително антиоксиданти и флаваноиди за здравето на ставите и тяхната мобилност.

    МСМ или Метил сулфонил метан е естестево съществуващ компонент, за който изследванията показват, че помага за поддържането на съединетилната тъкан и подпомага идграждането на ставния хрущял. МСМ е популярна съставка в добавките за стави. Също така помага за облекчаване на болката в ставите и сухожилията.

Комбинацията наистина е насочена да подкрепи ставите на човешкия организъм и дава непобедима сила в тази насока, предоставяйки нещо повече от обикновения глюкозамин сулфат.

    Глюкозамин сулфатът, разбира се, е една много важна съставка за здравето на ставите, но не трябва да се забравя факта, че способността на тялото да го произвежда по естествен път намалява с напредването на възрастта. Но докато Глюкозамин сулфатът играе важна роля при произвеждането на колаген, естествената възглавница за хрущяла, това е само един от факторите при здравето на ставите.

    Хондроитинът е също включен във формулата, тъй като работи синергийно с глюкозамина за подпомагане на обновяването и възстановяването на хрущяла и подкрепя смазващите свойства на течностите около ставите. Джойнтейс съдържа специален висококачествен хондроитин с ниско молекулно тегло.

Състав:
Съдържание:     в 2 таблетки (дневна доза)     % от ПДП
МСМ     500 mg     -
Глюкозамин Сулфат     1000 mg     -
Хондроитин Сулфат     100 mg     
Екстракт от Шипки     100 mg     
Витамин D3     20 μg     400
Фолиева киселина     400 μg     200
Витамин С     60 mg     100
Витамин В12     20 μg     2000
Цинк     10 mg     67
Манган     4 mg     -
Мед     1 mg     -
Селен     120 μg     -
Екстракт от Джинджифил     80 mg     -

Начин на употреба:

По две таблети дневно с или веднага след основното хранене. Приемете с пълна чаша вода или друга напитка. Jointace трябва да се приема само на пълен стомах. Не надвишавайте препорачаната дневна доза.

Опаковка: 30 таблетки.

Производител: Vitabiotics, Великобритания.

 

  •  

За информация и поръчки: