+359 878 292 513

ГАЛА САЛЕКС ЛОСИОН П/В БРАДАВИЦИ 10 МЛ.

ГАЛА САЛЕКС ЛОСИОН П/В БРАДАВИЦИ 10 МЛ.

Тегло: 10.00 гр.

Вижте още продукти от: ГАЛАФАРМ-СКОПИЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


ГАЛА САЛЕКС КОЗМЕТИЧЕН ЛОСИОН ПРОТИВ МАЗОЛИ И БРАДАВИЦИ, ГАЛАФАРМ-СКОПИЕ, 10 мл

 

Състав: 10 ml колодиум съдържа:

Салицилова киселина 0.82 g

Млечна киселина 0.82 g 

Помощни вещества: колодиум, рициново масло.

 

Действие:Салициловата и млечна киселина имат кератолитично действие. Синергично действащи при унищожаването на патологичното тъкан. Колодиум оставя тънък слой във вид на филм върху кожата, което позволява продължителен контакт на препарата с кожата. 

 

Показания:Премахване на мазоли, кокоши трън, обикновени брадавици (verrucae vulgares), брадавици по долната страна на стъпалото (verrucae plantares).

 

Противопоказания:Не изпозлвайте при свръхчувствителност към салицилова и млечна киселина 

 

Предпазни мерки и предупреждения: Да не се употребява Гала Салекс колодиум при раздразнена, възпалена или инфектирана кожа; при лица с диабет или слаба периферна циркулация; за лечение на брадавици в устата, носа, лицето и гениталиите; за лечение на брадавици с косми, белези по рождение, петна , в комбинация с други препарати за същата цел. Ако не сте сигурни консултирайте се с вашия лекар.

 Да се внимава при употреба да не влиза в контакт с очите и други лигавици. Ако това се случи, веднага изплакнете очите с вода 15 минути и потърсете медицинска помощ. Да се избягва вдишване на препарата. Бременни жени, кърмачки и деца до 12 години се препоръчва преди употреба да се консултират с лекар. 

Не бива да се нанася на големи площи заради възможността от остро системно отравяне със салицилова киселина.

 

Начин на употреба:Повърхността на която се нанася колодиум трябва да се измие и да изсъхне добре. За по-лесно отстраняване, преди сушене, да стоят 5 минути в гореща вода. Здравата кожа около болното мястосе защитава със слой от вазелин или ланолин. Нанася се директно, по капка. Колодиумът се нанася два пъти дневно, докато проблемните зони не се отстраняват. При лечение на брадавици не трябва да се използва непрекъснато за повече от 12 седмици. При лечение на мазоли или кокоши трън не трябва да се употребява непрекъснато повече от 14 дни.

 Само за външна употреба. 

 

Нежелани лекарствени реакции: В редки случаи може да възникне контактен дерматит. В такъв случай да се прекрати лечението и да се консултирате с лекар.

 

Начин на съхранение: Да се съхранява при температура до 25 ° С, добре затворена, защитено от влага и светлина, далеч от източници на топлина и директен пламък. Да се съхранява на места, недостъпни за деца.

 

Срок на годност: 24 месеца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. 

За информация и поръчки: