+359 878 292 513

VICHY-SOLEIL SPF 50+BRONZE СПР.ТЯЛО БРОНЗОВ ТЕН 200 МЛ.

Vichy Soleil Bronze спрей за тяло SPF50 за бронзов тен 200ml

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: VICHY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Ideal Soleil хидратиращ спрей за тяло за оптимизиране на бронзовия тен SPF50. Предпазва от UV-лъчите и оптимизира бронзовия тен.

Формула, която комбинира висока защита от слънцето с хидратиращ комплекс, който активира меланина, отговорен за естествения процес на придобиване на бронзов тен. Всичко това в специална и иновативна опаковка.

- Кожата е защитена, благодарение на MEXORYL® SX и XL технология. Подсилена UVA защита, дори срещу UVB и дългите UVA-лъчи.

- Тенът се придобива по-бързо, благодарение на формулата без автобронзант. С частици, активиращи меланина, за натурално придобит тен.

- Иновативната херметическа опаковка издържа* на пясък и вода, с on/off система, вградена вместо капачка. Позволява да се изполва във всякаква позиция, дори и на 180 градуса. (* IP57 сертифициран от Френската Национална Метрология и Тестови Лаборатории след херметически тестове в екстремни условия (пясъчна буря, цунами, гмуркане и др.))

Благодарение на иновативната си опаковка, леката текстура може да се нанася много бързо и лесно, предлагайки нежен и матиращ ефект.

Без парабени. Хипоалергенен. Некомедогенен. Подходящ за чувствителна кожа. Тестван под дерматологичен контрол.

За информация и поръчки: