+359 878 292 513

МАГНЕЗИЙ + В КОМПЛЕКС САШЕ Х 20

МАГНЕЗИЙ + В КОМПЛЕКС САШЕ Х 20

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: ALKALOID

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


 МАГНЕЗИЙ + Б-КОМПЛЕКС саше * 20

Магнезий + В комплекс е хранителна добавка, съдържаща магнезий и комплекс от витамини В, която осигурява техните оптимални количества в случаите на повишени нужди на организма.
Магнезият е минерал, необходим за редица процеси и за поддържане на здраво тяло. При човек минералът се намира в костите и меките тъкани и е нужен за производството на енергия и за костния метаболизъм. Серумните нива на магнезия обикновено са постоянни, но се понижават по време на бременност поради увеличаването на количеството на плазмата. Минералът участва в редица процеси, които имат отношение към функцията на мускулите, включително абсорбцията на кислород, производството на енергия и поддържането на електролитния баланс. Тъй като организмът не е в състояние да произведжа сам магнезий, той трябва да бъде внасян редовно с храната. Липсата му може да доведе до отслабване на имунитета.
Витамините от група В са необходими за производството на енергия, както и за синтеза на нови и подновяването на увредени клетки.

 

Помощни вещества: подсладители: сорбитол /от царевица или пшеница/, сукралоза, натриев захарин; регулатори на киселинността: лимонена киселина; аромати: грейпфрут, мента; антикоагулиращ агент: силициев диоксид.

Ефект:
Магнезий + В комплекс микрогранули за директна употреба осигурява необходимите количества магнезий и витамини от група В, които да посрещнат повишените нужди на организма.

Магнезият допринася за нормалното функциониране на нервната система, за нормалната функция на мускулите, за намаляване чувството на отпадналост и умора, за електролитния баланс, за нормалния синтез на белтъчини и за поддържането на нормалната психична функция. Минералът участва в процеса на делене на клетките.

Витамни В1 /тиамин/ допринася за нормалното функциониране на нервната система, за нормалната психична и сърдечна функция.

Витамин В2 допринася за протичането на метаболизма и производството на енергия, за нормалното функциониране на нервната система и за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Витамин В6 допринася за нормалното протичане на метаболизма на белтъчините и гликогена и производството на енергия, за функционирането на нервната и имунната система, за поддържането на нормалната психична функция, за намаляване чувството на отпадналост и умора.

Витамин В12 допринася за поддържането на нормалната психична функция и за намаляване чувството на отпадналост и умора. Витамин В12 участва в процеса на делене на клетките.

Употреба:
Магнеций + В комплекс под формата на хранителна добавка посреща повишените нужди за магнезий и витамини от група В при възрастни.

Дозировка и начин на прилагане:
Възрастни: Разтваряйте 1/2 пакетче дневно директно в устата.

Предпазни мерки при употреба:
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Този продукт не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Предозирането може да предизвика лаксативен ефект.

Опаковка: Картонена кутия, съдържаща 20 пакетчета и листовка с информация за потребителя.

Срок на годност: Две години

Условия на съхранение: Да се съхранява при температура между 15 и 25 градуса, на място, защитено от влага и светлина.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

За информация и поръчки: