+359 878 292 513

БРИЗ КАПС.Х 56

БРИЗ КАПС.Х 56

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: VEDRA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Код: 38486


БРИЗ капсули * 56

СЪСТАВ
Всяка капсула съдържа:

    SC012 (ферментирал екстракт от соя): 400 mg;
    Капсула (желатин): 100 mg.

НЕ СЪДЪРЖА генетично модифицирани организми (GMO).

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Хранителна добавка за мъжете над 50.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА
Бриз се приема два пъти дневно, една капсула сутрин и една вечер. Капсулата се поглъща с чаша вода. Може да се приема със или без храна. Важно е да приемате две капсули дневно, защото това е необходимата доза за постигане на оптимален ефект.
Ако сте пропуснали да приемете доза, направете го при първа възможност и вземете следващата в обичайното време. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА БРИЗ?
Бриз представлява екстракт от соя, ферментирал по уникална патентована технология, който повишава качеството на живот на мъжете. Този уникален ферментационен процес има за цел да увеличи бионаличността на полезните активни съставки в соята.
Ферментиралата соя се използва в различни форми в диетата на азиатските култури. В страни като Япония, мъжете достигат по-висока възраст и се наслаждават на по-добро здраве в много области, което се отдава и на техния здравословен режим на хранене, включващ соев фермент.
Полезните ефекти на Бриз могат да се наблюдават още от първия месец употреба.

С ВЪЗРАСТТА ТЯЛОТО СЕ ПРОМЕНЯ
Когато мъжът остарява, нивата на хормоните в тялото му се променят. Тестостеронът намалява, докато естрогенът остава в същите граници. Това води до редица промени в организма, като например промяна в съотношението на мускулната маса към мастната тъкан, забавяне на метаболизма, увеличение на простатната жлеза (доброкачествена хиперплазия на простатата). Тази промяна в хормоналните нива може да бъде факторът, който провокира простатната жлеза да расте.
Простатната жлеза се намира под пикочния мехур и обгръща уретрата - канала, по който преминава урината. По тази причина повечето симптоми са свързани със затруднено уриниране или така наречените симптоми от долните пикочни пътища (СДПП).
Най-честите симптоми са:

    отслабена и тънка струя;
    настойчиви позиви за уриниране през целия ден;
    позиви за уриниране няколко пъти през нощта;
    усещане за неотложна нужда от уриниране;
    необходимост  от  напрягане,  за  да потече урината;
    урината излиза на капки;
    прекъсването на уринирането е затруднено;
    усещане за непълно изпразване на пикочния мехур, въпреки че вече сте уринирали;
    болка или парене по време на уриниране.

Ако не се обърне внимание, след време увеличението на простатната жлеза води до силно притискане на уретрата, което може да причини други проблеми с пикочните пътища и да увреди бъбреците. Ето защо поддържането на здравето на простатата е от съществено значение.

НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
До момента не са съобщени значими нежелани реакции. Въпреки това, освен полезните ефекти, всеки продукт може да има и някои нежелани реакции. Продуктът е базиран на екстракт от соя - до момента не са съобщени алергични реакции, но въпреки това в редки случаи е възможно да възникнат такива. Информирайте веднага Вашия лекар, ако не се чувствате добре, докато приемате Бриз.
Ако получите някаква нежелана реакция, можете да я съобщите и на: info@briz.bg.

СЪХРАНЕНИЕ
Да се съхранява на сухо и хладно място (на стайна температура).
Дори когато се съхранява при необходимите условия, продуктът е годен за употреба ограничен период от време. Моля вижте срока на годност отбелязан върху опаковката и блистера.
Не съхранявайте други продукти в същата опаковка.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Опаковка: 56 капсули.

Производител: Se-cure Pharmaceuticals Ltd., Израел.

За информация и поръчки: