+359 878 292 513

РЕГУЛАТПРО ХИАЛУРОН ФЛАКОН 20МЛ. Х 20

РЕГУЛАТПРО ХИАЛУРОН ФЛАКОН 20МЛ. Х 20

Тегло: 400.00 гр.

Вижте още продукти от: VEDRA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


РЕГУЛАТПРО ХИАЛУРОН флакон 20 мл. * 20

Описание: Регулатпро Хиалурон e истински анти-ейдж еликсир. Съдържа есенции Regulat в съчетание с хиалуронова киселина от растителен произход, цинк, естествен силиций, биотин и мед. Гарантира бързо и трайно премахване на следите на времето.
Хиалуроновата киселина се употребява не само като активна съставка в анти-ейдж продуктите, но и като хранителна добавка, защото само комбинираният вътрешен и външен прием води до видимо по-красива кожа.
Хиалуроновата киселина се синтезира по естествен начин в организма, но производството й значително намалява след навършване на 25-годишна възраст. За да заличите бръчките, да противодействате на слабостта на съединителната тъкан и да забавите износването на ставите, е препоръчително да приемате хиалуронова киселина. До днес заради незадоволителната й абсорбция при перорален прием, желаните резултати се постигаха само с директно инжектиране. Тайната на анти-ейдж напитката за красота Регулатпро Хиалурон се дължи на т.нар. Carrier ефект, а именно способността на есенциите Regulat да пренасят водоразтворимите молекули (каквито са тези на хиалуроновата киселина) директно в клетките. Тези есенции са получени чрез патентования процес на каскадна ферментация за отключване и обогатяване по законите на майката природа. Добавени са естествен силиций, цинк, биотин и мед за още по-силен ефект върху кожата, ноктите и косата.

Активните съставки:

    Цинк - поддържа здравето на косата, кожата и ноктите;
    Мед - допринася за формирането на съединителната тъкан, нормализира пигментацията на кожата и придава красив външен вид на косата; допринася за транспортирането на желязо в организма;
    Витамин С - подпомага процеса на образуване на колаген за нормално състояние на кожата; намалява изтощението и умората, подобрява психическото здраве и функциите на нервната система; подобрява усвояването на желязо.
    Витамин С, цинк + мед - спомагат за функционирането на имунната система и предпазват клетките от оксидативен стрес;
    Мед и витамин С - подпомага нормалния енергиен метаболизъм;

Резултати от тестове от Независимия Институт за дерма:

    Намалява бръчките с 38%;
    Изглажда с 27%;
    Подобрява тургора на кожата с 37%;
    Повишава еластичността с 26%;
    Усилва здравината на косата при 50% от участниците.

Изследването е проведено сред 20 участнички на средна възраст. Резултатите, свързани с промените в кожата са обективизирани чрез лабораторни методи, а промените в ноктите и косата са отчетени на база субективна оценка.

Хранителна информация за 20 мл (дневна доза):

    Енергийност: 61,6 kJ / 14,4 Kcal;
    Мазнини:
    Наситени мастни киселини:
    Въглехидрати: 1,9 g, от които:
        Захари: 1.7 g;
    Фибри:
    Протеин: 0,1 g;
    Сол: 0,004 g;
    Биотин: 45 mcg;
    Витамин С: 18 mg;
    Мед: 0.25 mg;
    Цинк: 4.6 mg.

Начин на употреба:
По 1 флакон Регулатпро Хиалурон (20 мл.) сутрин или между храненията, без да го разреждате. След това пийте вода. За постигане на най-добър ефект се препоръчва употреба на хранителната добавка за период от 2 месеца (8 седмици). За поддържане на положителния резултат приемайте 2 пъти седмично по 1 флакон. Поради добрата си поносимост Регулатпро Хиалурон може да се използва непрекъснато.

Важно!
Продуктът не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот.
Съхранявайте го на недостъпно за малки деца място.

Опаковка: 20 флакона х 20 мл.

Производител: Dr. Niedermaier Pharma GmbH, Германия.

 

За информация и поръчки: