+359 878 292 513

ЛИЗИ ВИТА СИП КИДС ВИТ.С+К+ZN СЛАМКИ Х 7

ЛИЗИ ВИТА СИП КИДС ВИТ.С+К+ZN СЛАМКИ Х 7

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


ЛИЗИ ВИТА КИДС ВИТАМИН C + КАЛЦИЙ + ЦИНК сламки * 7

Детски витаминни сламки Лиза Вита Сип са иновативен и интересен продукт, който ще улесни приема на витамини и минерали от вашето дете, като по този начин безпроблемно ще набавите необходимите полезни вещества, които поддържат здравето на детския организъм. Сламките съдържат витамин С, Калций и Цинк, без захар, с подсладители - еритритол и сукралоза и имат приятен вкус на ябълка.

Витамин С - подпомага функцията на имунната система, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, защитава клетките от увреждащото действие на свободните радикали и намалява чувството на отпадналост и умора. Човешкият организъм не може да произвежда сам витамин С, затова е необходимо да го набавя посредством храни, напитки и хранителни добавки. Ежедневният прием на Витамин С поддържа и подобрява цялостното здравословно състояние. Помага за усвояването на желязото от организма. Подпомага естествените механизми за защита на тялото и изхвърлянето на токсини.

Калций - приемът на калций е свързан с изграждането на здрави кости, кръвосъсирването, провеждането на нервни импулси, мускулните съкращения. Основната роля на калция е структурна. Без него децата не могат да изградят нормална костна система, която да им служи цял живот.

Цинк - минерал, известен със своето апетито-стимулиращо действие, именно недостигът на Цинк води до липса на апетит и под-нормено тегло при децата. Освен това спомага за силния имунитет, доброто здраве на детската кожа, коса и нокти, и съдейства за поддържане на силно зрение.
Състав:
Съдържание     в 1 сламка от 5,2  gr.
 Витамин С / Vitamin C (L-ascorbic acid)       80 mg
 Калций / Calcium (calcium lactate)      120 mg
Цинк / Zinc (zinc gluconate)      10 mg

Помощни вещества:

подсладител - еритритол и сукралоза, лимонена киселина, царевично нишесте, регулатор на киселинността: натриев бикарбонат, аромат на ябълка, цвят: хлорофилин медни комплекси.
Начин на употреба:

Препоръчителен дневен прием - по 1 сламка на ден в 200 мл. вода.
Внимание:

    Добавката се препоръчва за деца над 3 години.
    Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене.
    Не превишавайте указаната дневна доза.

Опаковка:

7 сламки

За информация и поръчки: