+359 878 292 513

УРИКОД САШЕТА Х 30

УРИКОД САШЕТА Х 30

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


УРИКОД саше * 30

Урикод е препарат, който влияе благоприятно върху здравето на уринарния тракт - пикочния канал, пикочния мехур, уретерите (пикочопроводите) и бъбреците. Предназначен е за възрастни и деца над 12 годишна възраст. Съдейства за прочистване на пикочните пътища и за повишаване на тяхната устойчивост и защита. Високата ефективност на продукта е гарантирана от синергичното действие на трите активни съставки с доказан благоприятен ефект върху здравето на уринарния тракт:

    D-маноза - натурален монозахарид, срещащ се в някои плодове, като ябълки и различни видове боровинки. Почти не се усвоява от човешкото тяло. Функционира като незаменима част от естествения процес за очистване на организма. Наличието на достатъчно D-маноза в тялото е от ключово значение за здравето и чистотата на уринарния тракт. Дефицитът й води до намалена устойчивост срещу различни причинители на инфекции. Само 60-90 минути след като е приета, D манозата се излъчва в урината. При движението си извън тялото, активно подпомага прочистването на пикочните пътища.
    Патентован екстракт Cran d'Or - 100%-ен концентрат от плодове на американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon), известна с многобройните си ползи за човешкото здраве. Цени се високо, тъй като е в състояние да поддържа нормалната работа на уринарния тракт. Това се дължи основно на голямото съдържание на проантоцианидини (PAC). Екстрактът Cran d'Or е създаден от цели плодове на червена боровинка (плодова пулпа, сок, кожица и семки). Съдържа пълния спектър от ценни компоненти, които взаимно допълват и усилват своето действие. Въпреки че, за най-значими обикновено се посочват проантоцианидините, червените боровинки са богати и на други важни биологичноактивни вещества - антоцианини, полифеноли, танини и др. Те засилват действието на проантоцианидините и осигуряват максимална ефективност на екстракта. Всички активни съставки на Cran d'Or са капсулирани с помощта на технологията BioShield в обвивка от естествените фибри на плода. По този начин те преминават непроменени през агресивната стомашна среда и се абсорбират бавно и контролирано в тънките черва, което гарантира оптималното им въздействие.
    Витамин D3 - важен фактор от имунната защита на организма. Поддържа устойчивостта срещу бактериални инфекции, включително и тези на уринарния тракт. Във формулата на хранителната добавка витамин D3 работи синергично с D-манозата и екстракта Cran d'Or, като допълва и подобрява тяхното действие.

Състав:

сукроза, D-маноза, Cran d'Or, регулатор на киселинността: лимонена киселина, аромат: боровинка на прах, холекалциферол (витамин D3).
Начин на употреба:

Препоръчителна дневна доза е 1 саше. Разтворете съдържанието в половин до една чаша вода и изпийте веднага. Може да се приема по всяко време на деня. Продължителността на употреба е поне 4 седмици. За най-добри резултати се препоръчва 3-месечен непрекъснат прием.

Урикод е подходящ за диабетици, бременни жени и кърмачки.
Съдържание     в 1 саше (4 g)
D-маноза     500 mg

Cran d'Or® - патентован сух екстракт от плодове на червена боровинка (Vaccinium macrocarpon),

    съдържание на проантоцианидини (РАС) 36 mg: антоцианини, полифеноли, танини

    514 mg
Холекалциферол (витамин Д3)      1 μg
Взаимодействия с медикаменти и други хранителни добавки:

Може да се приема самостоятелно или заедно с лекарствени и други средства, предписани от лекуващия лекар.
Предупреждение:

Да не се предозира.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
Съхранение:

На проветриво и сухо място, при температура 15-25 градуса, далече от достъпа на малки деца.
Опаковка:

30 сашета
Произведен за:БИОНАТ ЕООД, България от ErgoPharma d.o.o., Словения.

За информация и поръчки: