+359 878 292 513

"NATURE""S WAY-ГАСТРИТИКС 474 МГ. Х 100"

"NATURE""S WAY-ГАСТРИТИКС 474 МГ. Х 100"

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURE'S WAY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание
Съвет за здравословно хранене
Винаги трябва да избираме здравословни храни. Внимавайте за такива,включващи нездравословните мазнините, които са транс мазнини и наситени мазнини, които увеличават холестерола. А както знаем холестеролът увеличава риска от сърдечни болести и инфаркт. Дори здравословните мазнини трябва да се приемат в умерени количества. Полиненаситените мазнини, мононенаситените мазнини и омега-3 мастни киселини са добър избор за здравословния живот. Те намаляват лошия холестерол в кръвта и увеличават добрия.
 

ДЕЙСТВИЕ

Gastritix e специална билкова формула съдържаща екстракти от семе на копър, корени на диоскорея, джинджифил и медицинска ружа, кора от елша и цвят на лайка, в който се съдържат 1,2% апигерин. Подкрепя нормалната дейност на храносмилателната система и стимулира функциите на стомашно-чревния тракт. Подпомага процесите на усвояване и абсорбция на храната.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Допринася за нормалното функциониране на храносмилането и на стомашно-чревния тракт.

ЗАБЕЛЕЖКИ

Консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт, ако страдате от камъни в жлъчката, при бременност или кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

Няма наблюдавани

ДОЗИРОВКА

По 2 капсули дневно с храна.

За информация и поръчки: