+359 878 292 513

ТОШКОВ-ПРОСТАТИН НЕО ТАБЛ.Х 120

ТОШКОВ ПРОСТАТИН НЕО ТАБЛЕТКИ Х 120

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: ТОМИЛ ХЕРБ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ТОШКОВ ПРОСТАТИН НЕО

 

Тошков простатин нео е билков продукт за мъжа. Простатин нео нормализира функциите на простатната жлеза. Простатин нео се използва за лекуване на аденома  на простата. Простатин неосе препоръчва при хронично възпаление. 

Как действа?

Простатин нео е билков продукт за простатната жлеза. Билките, влизащи в Простатин нео, съдействат за възстановяване нормалната функция на жлезата и oграничаване на увеличението и възпалението и. Простатин нео допринася за повишаване на комфорта и общия тонус на мъжкия организъм. Д-р Тошков успешно лекува хипертрофия и аденома на простатата, намалена потентност и хронично възпаление на простатата с помощта на Простатин нео.

Как и защо е създаден ПРОСТАТИН НЕО?

Всички нарушения на простатната жлеза са дълготрайни и хронични, без особени оплаквания в началото. Във всички случаи заболяването на простатата е свързано с бъбреците. Започва като възпалителен процес, който променя структурата на простатната жлеза, довежда до уплътняване и бъдещи проблеми при уриниране. В последствие се установява болезнено, затруднено и често уриниране, както и намалена полова енергия. В Простатин се съдържат билки с благоприятно действие върху функцията на простатната жлеза. Съдействат за нормализиране на уринирането и предотвратяване на бъдещи усложнения. Ефекта върху половата функция е много стимулиращ поради нарастналото количество на спермена течност, което от своя страна довежда до подобряване на половия акт.

Как и колко може да се приема?

Простатин Нео се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 2 таблетки дневно. Благоприятното действие на Простатин Нео върху мъжката полова система се проявява след 3-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4-6 месеца).

Състав /1 табл. в мг./

Обикновена тиква

21 мг.

Гръмотрън

24 мг.

Дребноцветна върбовка

24 мг.

Мечо грозде

26 мг.

Ветрогон

24 мг.

Петопръстник

26 мг.

Магарешки бодил

26 мг.

Троскот

29 мг.

Сао палмето

31 мг.

Бабини зъби

31 мг.

Леска

44 мг.

Инулин

175 мг.

Горски енчец

19 мг.

 

 

Билките, които се използват във Простатин Нео са с доказан произход и най-високо качество в България. Събирани са в най-чистите райони на България – планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Какво е Инулин и как действа ? 

Инулин – важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Простатин Нео няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Простатин Нео не може да се получи. Простатин Нео не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Простатин нео може да се комбинира с всички назначени лекарствени средства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Когато д-р Тошков лекува своите пациенти, той използва следните комбинации: 

При преждевременна еякулация или намален брой сперматозоиди– Простатин + Хербавит 
При често и болезнено уриниране – Простатин + Мечо грозде 
При хипертрофия на простатата със затруднено уриниране – Простатин + Урофит

Къде се произвежда?

ПРОСТАТИН НЕО се произвежда във фабриката за билкови продукти на „Томил Херб” ООД, гр. Септември – България. Фабриката отговаря на всички европейски изисквания за производство на хранителни добавки. Притежава сертификатите ISO 9001:2000 и ISO 22000:2005 HACCP. В момента тече сертификация за контрол и производство на BIO продукти(биологично чисти). Във фабриката работят 42 високо квалифицирани специалисти.
Фабриката на „Томил Херб” ООД притежава собствена система за пречистване и стерилизация на билките, както и микробиологична и физикохимична лаборатории. Цикълът на производство е затворен и напълно автоматизиран.
Продуктите се проследяват от събирането на билката, през производството, до краен продукт. Качеството и всички полезни действия на билковите продукти се контролират непрекъснато, като най-голямата гаранция за това са покритите изсквания по ISO 9001:2000 и ISO 22000:2005 HACCP.

За информация и поръчки: