+359 878 292 513

Equilibra антицелулитен крио гел с алое вера 200мл.

Equilibra антицелулитен крио гел с алое вера 200мл.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Equilibra

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Антицелулитният крио-гел е свеж гел, който се абсорбира бързо и без масаж. С леден ефект, той използва свойствата на студа, като подпомага периферното кръвообращение и се бори със задържането на водата. Използван редовно, подобрява видимо вида на кожата, с вид на портокалова кора, и придава тонус и компактност на тъканите. Кофеин, карнитин и какао– помагат за топенето на мазнините. Есцин– подобрява капилярната резистентност и намалява подпухналия вид на кожата с целулит. Азиатска центела и боровинка– подобряват периферното кръвообращение. Ментол– придава незабавно усещане за свежест. Алое вера, съдържащо се във високо количество (20%) хидратира и възстановява баланса на кожата с целулит.

Резултати от тестове:

  • След 15 дни кожата изглежда по-хидратирана и еластична.*
  • След 45 дни се подобрява видимо вида на портокаловата кожа и на кожните дефекти, свързани с целулита.**
Състав

Активни съставки: алое вера, кофеин, карнитин, есцин, азиатска центела, боровинка, глицерин, ментол, какао. Не съдържа парабени, парафинни масла.

Деликатно ароматизиран, без алергени. Клинично и дерматологично тестван.

Доза

Нанесете сутрин и вечер върху краката, задните части, корема и ръцете обилно количество от продукта. Разнесете с кръгови движения отдолу нагоре до пълното абсорбиране (моментно абсорбиране). Да се употребява само върху здрава кожа.

За информация и поръчки: