+359 878 292 513

МАСЛО АВОКАДО 500 МЛ. РИВАНА

Масло от авокадо Ривана 500 мл.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Rivana

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Авокадо

100 % натурален продукт-без консерванти.

Опаковка:  500 мл.

Факти за масажите
Много е успокояващ масажът вечерта, защото ви осигурява добър сън през нощта и се събуждате бодри и готови за предизвикателствата на новия ден. Ако често имате уморени очи и работите на компютър не само капките с изкуствени сълзи ви идват на помощ. Научете се как да си правите масаж на очите, така увеличавате кръвообращението и облекчавате очите, а също така помага за напрежение в синусите и напрегнати очи и главоболие.
 

Съдържа олеинова киселина, палмитинова киселина, линолова киселина, витамини А, С , D, E, K, PP, B2,  и др.

Маслото има силно подхранващо действие,  висока проникваща способност  и регенериращи свойства. Благодарение на високата концентрация на полиненаситени мастни  киселини, то възстановява защитните функции на епидермиса и притежава висока биологична активност.

Успокоява и омекотява груба и люспеща се кожа. Препоръчва се за суха  и застаряваща кожа , за бързо възстановяване на  еластичността  и целостта на кожата при дребни надрасквания  и възпаления, при суха кожа, както и за укрепване и подхранване на косата и ноктите.

Начин на употреба:

Масаж с  масло от авокадо или  обогатено с етерични масла – на 1- супена лъжица масло се добавят 3 капки етерично масло. Използува се за масаж на груби участъци на тялото и при целулит. Маслото хидратира кожата и възстановява еластичността и.  На проблемни участъци за 15-20 минути се поставят  салфетки, напоени с чисто масло от авокадо.

За козметични кремове: към 10 грама крем или 10 мл.  тоник се добавят 10 капки масло авокадо.

За косата- 7-10 мл. масло от авокадо се добавят към 100 мл. шампоан или балсам за коса-прилага се при цъфтеж на косъма и за придаване на естествен блясък на косата.
Добавка към маски за коса при изтощена, боядисана, с накъсани краища коса: Към  маска за коса се добавя 1 супена лъжица   масло от  авокадо.

Грижа за ноктите: на 1 супена лъжица масло от авокадо се добавят 2-3 капки етерично масло лимон.  Сместа да се нанася на ноктите всеки ден и да се масажира 15-20 минути.

Съхранение: На тъмно и прохладно място  при температура 7 – 25 С.При отрицателни температури помътнява  и се сгъстява, при затопляне  маслото отново се връща в нормално състояние. При неправилно съхранение гранясва. Препоръчително е до три месеца след отваряне на шишенцето, маслото да се употреби

За информация и поръчки: