+359 878 292 513

ФИТО-PHYTOPOLLEINE-РАСТ.СТИМУЛАНТ 25 МЛ.

Фито Phytopolleine Растителен стимулант 25 мл.

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: PHYTO

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Phyto - PHYTOPOLLЕINE

Съвет за красива коса
Може да си миете косата ежедневно, но питали ли сте се дали го правите по правилния начин. Трябва да използвате техниките правилно, за да е здрава и сияйна и обема да остава. Понякога правим грешки, които могат да увредят, а не да обогатят косата ви.
Започнете с изплакването. Точно както прането има нужда от плакнене преди да нанесете препарата, така и косата трябва да е напълно мокра преди да нанесете шампоана. Така ще отворите епидермиса на скална, като премахвате всякаква мръсотия и останало от предишни продукти за коса. Когато косата ви е изплакната с топла вода, тя освобождава мазнина на скалпа и я отваря да абсорбират маслата по-добре.

 

Растителен стимулант за скалп.

100% натурален продукт, съставен от етерични масла: розмарин, кипарис, лимон, евкалипт, житни кълнове и др.

PHYTOPOLLЕINE има свойството да балансира и стимулира активността на скалпа - жизнената среда на нашата коса.

Също така продуктът е подходящ и при слаба и лишена от жизненост коса и косопад, тъй като подсилва растежа на косата. При всички случаи маслото оптимизира до 10 пъти ефекта на лечебния шампоан.

Ефективно докосване, създаващо чувство за свежест и комфорт.

Начин на употреба: PHYTOPOLLEINE се нанася върху сух скалп половин час преди измиване или вечерта, предхождаща измиването на косата (нощем скалпът е с повишена рецептивност). Косата последователно се разделя на части и продуктът се нанася внимателно с помощта на апликатора, прикрепен към отвора на флакона. Втрива се с леки движения. Измива се с шампоан адаптиран към състоянието на скалпа.


За информация и поръчки: