+359 878 292 513

RADICAL-АМПУЛИ Х 15

Radical АМПУЛИ Х 15

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

РАДИКАЛ 

Ампули за косопад без измиване

Ампулите съдържат концентриран комплекс от активни вещества, които подхранват скалпа и косата. Той има противовъзпалително, заздравяващо и антисептично действие. Прониква дълбоко в корените на косата, заздравява косъма, възстановява силата и еластичността. Формула от ново поколение, разработена на базата на новите достижения в козметологията.

Състав

Керастим - отговаря за транспортирането на L-cistine, основен градивен елемент на кератина, към космената фоликула. Керастимът предотвратява косопада, подхранва косата и стимулира растежа й. 

Трихогенът - подобрява клетъчният обмен и допълнително снабдява луковицата на косъма с кислород. Съдържа предшественици на протеин и меланин, витамини РР и В5, биотин и растителни екстракти. 

D-пантенолът възстановява и заздравява структурата на косъма, предотвратява цъфтежът на краищаща, хидратира и уплътнява косата. 

 Витамин А и Е възвръщат блясъка на косата, правят я устойчива на вредни влияния. 

Натуралните екстракти от полски хвощ и бреза имат заздравяващо, противовъзпалително и антисептично действие. 

Доза

Внимателно отчупете горната част на ампулата. Съдържанието втрийте в сухия или мокър скалп на главата. Не изплаквайте! Използвайте всеки ден в продължение минимум на две седмици. 

 

За информация и поръчки: