+359 878 292 513

Серум възстановяващ за кос, 20мл

Серум възстановяващ за кос, 20мл

Тегло: 300.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Серум възстановяващ за кос, 20мл

Серум възстановяващ за коса с Био Арганово масло, Макадамия, Кедър, Розмарин и Чаено дърво, 20мл

(за всеки тип коса)

Съставки: Argania spinosa kernel oil*(Сертифицирано Био Арганово масло), Macadamia ternifolia seed (масло от Макадамия), Cedrus deodora needle oil (етер.масло Кедрово дърво), Rosmarinus officinalis (етер.масло от Розмарин), Melaleuca alternifolia leaf oil(етер.масло от Чаено дърво)

Действие: Серумът активно хидратира и подхранва косъма и скалпа в дълбочина, укрепва корените и стимулира растежа на косата. Действа против косопад. Благоприятства косата да изглежда жизнена, здрава, с блясък.

-Арганово масло– Качествата на аргана се дължат на химичния му състав – богато на Витамини А и Е, антиоксиданти, Омега-6 мастни киселини и др.Маслото е известно като „Течното злато” на Мароко. Toе ценено не само като хидратант, но и като прекрасно средство за запазване и поддържане на младостта и здравия вид на кожата и косата. Използва се в борбата с кожни раздразнения, акне, екзема, псориазис, ухапване от насекоми, косопад, изтощена и накъсана коса. Възстановява и подхранва в дълбочина кожата и косата.

-Масло от Макадамия(или австралийски орех) –с близък дочовешката кожа състав - състои се от до 85% мононенаситени триглицериди. Високосъдържание на палмитинова (Омега-7; предпазва и подмладява кожата) и олеинова киселина (регенерира и овлажнява кожата), Омега-3 и Омега-6 мастни киселини. Маслото успокоява,омекотява, има силно антиоксидантно действие, като защитава клетъчната мембрана. То регенерира, хидратира и предпазва кожата и косата от агресивни външни фактори (студ, слънце, вятър).  Леко масло, което се абсорбира бързо.

-Етерично масло от Кедър – известно е със силното си подхранващо действие върхукосата. Препоръчва се при косопад (и оплешивяване), накъсване на косъма, пърхот.  Регенерира и успокоява кожата, вкл. и при ухапвания от насекоми. Използва се и при вирусни инфекции и простуди като силен антисептик. Действа болкоуспокояващо. Намалява мастната секреция, премахва целулита. Ароматът повишава концентрацията на ума, успокоява при състояния на тревожност и страх,стимулира имунната система, афродизиак.

-Етерично масло от Розмарин– прекрасно масло за косата – против пърхот, косопад, за стимулиране на растежа. Подпомага естественото производство на колаген. Защитава кожата от свободни радикали, подобрява еластичността и запазва цялостния тонус на лицето. Действа подмладяващо, като антиоксидант, антисептик, антиинфекциозно. Ароматът се използва за добър сън, за намаляване на тревожността,  за подобряване на паметта

-Етерично масло от Чаено дърво– Мощен антисептик. Силно антибактериално, противовъзпалително, антивирусно действие, антипаразитно действие. Помага при кожни инфекции и заболявания – акне, херпес, екзема, псориазис, гъбички, както и при порязвания, ухапвания, брадавици. Оздравява и тонизира косата и скалпа.

За информация и поръчки: