+359 878 292 513

Алое вера Дермо-гел 150мл.

Алое вера Дермо-гел 150мл.

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Ценен съюзник на кожата на цялото семейство, извършвайки ефикасно възстановително и успокояващо действие. Това е продукт, който дава бързо облекчение на кожата във всички случаи на дисбаланс и дискомфорт.

Първа помощ при множество кожни проблеми! Мултиактивен гел с 98% алое вера, получен чрез студено пресоване на листата на растението.

Без парафинни масла, парабени, ароматизатори. Не съдържа алкохол. Дерматологично тестван!

Действие

Действие:Ценен съюзник на кожата на цялото семейство, извършвайки ефикасно възстановително и успокояващо действие върху кожата. Това е продукт, който дава бързо облекчение на кожата във всички случаи на дисбаланс и дискомфорт: - зачервявания на кожните гънки, - успокоение след излагане на слънце и контакт с източници на топлина, - зачервявания на венците, - уморени и прекалено натоварени крака, - зачервявания от търкане или пот, - след депилация или бръснене, - други кожни проблеми и раздразнения. Прилаган върху здрава кожа, я подхранва, като я освежава и възстановява.

Състав

Алое вера Дермо-гел: е получен чрез студено пресоване на листата на растението алое вера. Съдържа 98% сок от алое. Не съдържа: парафинни масла, парабени, ароматизатори. Не съдържа алкохол.

Доза

Начин на употреба: Нанесете обилно върху чиста кожа и оставете да изсъхне.

За информация и поръчки: