+359 878 292 513

AVENE-ЦИКАЛФАТ ПОСТ-АКТ 40 МЛ.

Avene цикалфат пост емулсия 40мл.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: AVENE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ПОСТ-АКТ ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ЕМУЛСИЯ

РАЗДРАЗНЕНА КОЖА

Интересни факти за ароматните масла
Масло от ветивер можем да извлечем от Vetiveria zizanoides от семейство Gramineae. То е етерично масло, което има положително влияние върху ума и тялото. Може да ни помогне при леки психически неразположения като раздразнителност, гняв или истерии. Маслото от ветивер помага и при хормонален дисбаланс като балансира хормоналната система. Помага ни да се отървем от бръчките и стриите, може да подхрани и хидратира кожата. Използва се и за по-бързо зарастване на рани. Ветиверът намираме като тревисто растение с листа, които са дълги и тесни, а кореновата му система е силно развита.
 

Продукт, специално адаптиран за успокояване на раздразнение, зачервяване и парене на кожата след провеждане на повърхностни дерматологични процедури. Лека емулсия с немазна и нелепкава текстура, лесно се нанася, дори и на раздразнената от интервенцията кожа. Формула, прозрачна след нанасяне. Много добра толерантност. 

Полезни действия

o  Възстановяващо:  микронизираният Сукралфат, оригинална активна съставка, благоприятства възстановяването на епидермиса.

 

o  Защитаващо: комбинацията от меден и цинков сулфат защитава кожата.

o  Успокояващо:  богата на Термална вода Avène, успокояваща и антииритативна по природа.


Подходящ ли е за мен?

Cicalfate ПОСТ-АКТ Възстановяваща емулсия е предназначена за прилагане на кожа след провеждане на повърхностни дерматологични процедури (лазер, пилинг).

Препоръки за употреба

o    Нанасяйте минимум 2 пъти дневно на почистена и подсушена кожа, веднага след дерматологичната процедура и до пълното възстановяване на кожата.

За информация и поръчки: