+359 878 292 513

ДИКРАСИН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 МЛ.

Дикрасин крем за лице 50 мл.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: DICRASSIN

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Крем за лице Дикрасин

Съвет за почистване на кожата
Почистване на суха кожа
Почистването на такъв вид кожа трябва да се извършва много внимателно. Не използвайте агресивни продукти, които имат дехидратиращ ефект и могат да раздразнят кожата. Избягвайте контакта на кожата си с вода колкото се може повече, тъй като тя е известна с нейното изсушаващо действие и алкалност. Ето защото в такива случаи се използват лосиони и тоалетни млека, които имат почистващи свойства без наличието на вода.
 

Козметичният крем за лице Дикрасин е от серията кремове Дикрасин. Предназначен е както за суха, така и за мазна кожа - хармонизира мастната секреция. Може да се използва като дневен и нощен крем. Възприема се много добре и от най-чувствителната и алергична кожа, добро предпазно средство е при слънчева радиация, стимулира бързото възстановяване на кожата след слънчеви и топлинни изгаряния.

Козметичният крем за лице Дикрасин е съставен от богата гама хармонично подбрани билки с антибактериално, противовъзпалително, противоалергично и тонизиращо действие. Редовната му употреба почиства и успокоява кожата, придава й еластичност и свежест, предпазва я от остаряване, подобрява тъканната регенерация, премахва малките бръчки, смекчава дълбоките и предотвратява появата на нови.

 

За информация и поръчки: