+359 878 292 513

ОКАДЕКС СОЛ.50 МЛ.

Окадекс солуцио 50мл

Тегло: 50.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Процесът на възстановяване на всички наранявания по кожата и пълното зарастване на кожните рани се съкращава многократно с прилагането на Окадекс anesmia.

Кожата изолира и предпазва тялото от външната среда. Когато се получи рана, тялото самò активира естествен биологичен феномен: зарастването на раната. Това е сложен възстановителен процес, през който организмът трябва да спре кървенето, да предпази, прочисти и да затвори раната. Засегнатата тъкан трябва да се възстанови до възможно най-близък вид до първоначалното й състояние. В процеса на зарастване ще се задействат поредица от мерки за лечение на раната. Това става на три последователни фази и се характеризира със специфични клетъчни дейности, които подреждат процеса в съответствие с точен хронологичен ред, като фазите се застъпват една с друга. Всяка стъпка е пресметната.

Етап 1 : при третиране с Окадекс anesmia този етап продължава само няколко часа. За сравнение: без използването на Окадекс anesmia етап 1 продължава от 2 до 4 дни. През този етап най-напред ще се оформи съсирек от кръв, който частично ще спре кървенето. След това много бързо тялото ще се организира да се пребори с инфекцията и по този начин да се защити срещу микроби и чужди тела. Увредените тъкани се унищожават и поглъщат от специални клетки. Кръвните капиляри са по-пропускливи, те дават предимство при преминаването на кръвна плазма и имунни клетки, като например антитела, за травмираните зони.

Етап 2 : при третиране с Окадекс anesmia този етап продължава само 1 до 3 дни. За сравнение: без използването на Окадекс anesmia етап 2 продължава от 10 до 15 дни. През този етап малките кръвоносни съдове, които са били наранени при травмата на кожата постепенно ще се реформират. Организмът започва да преодолява загубата на субстанция за нова тъкан, като синтезира колагенни фибри посредством фибробластите. Появява се епителна тъкан по най-външния слой на кожата. В същото време раната ще се свие, за да се сближат нейните краища до пълното закриване; много клетки и молекули влизат в действие. Този етап е важен за преодоляване на предубежденията от естетически характер, тъй като е известно, че след зарастването на раната, кожата няма да е точно същата. Колкото е по-тъмна кожата и колкото по-младо е тялото, толкова по-некрасиво стои белегът. Освен това, рани в някои области на тялото зарастват по-зле. Това се отнася до гръдния кош, гръдната кост, гърба и ставите. С прилагането на Окадекс anesmia този проблем не съществува.

Етап 3: при третиране с Окадекс anesmia този етап продължава само 10 до 40 дни За сравнение: без използването на Окадекс етап 2 продължава 2 месеца до 2 години През този етап колагенът и еластинът, друг вид влакно от синтезираната тъкан, ще се уплътнят и уголемят, за да структурират кожата. Мрежата от кръвоносни съдове ще се само организира до нормално състояние. Така ще нараснат съпротивителните сили на кожата и нейната еластичност ще я направи по-здрава. Зоната с белега остава деликатна в продължение на дни, докато кожата не възвърне своето предишно равновесие. Когато се използва Окадекс anesmia кожата регенерира многократно по-бързо и ефектът на белегът изчезва или в много тежки случаи е едва забележим. Какво се случва с нараняванията по кожата,когато се използва продуктът Окадекс anesmia:

- Първо, те не кървят обилно – дори когато имат огромни отворени рани Окадекс anesmia пресича кръвотечението и го насочва към по-маловажни части от тялото, за да има възможност кръвта по раната да се съсири.

- Окадекс anesmia съдържат съставки с антибактериални свойства, които предотвратяват възпаления. По време на заздравяването не се наблюдават никакви признаци на инфектиране на раната.

Окадекс anesmia елиминира типичните реакции на болка, докато трае възстановяването. Обикновено дълбока и сериозна рана се отразява на поведението.След прилагане с Окадекс anesmia болката се облекчава и изчезва.

- Окадекс мощно стимулира всички слоеве на кожата напълно да заменят липсващата тъкан само за дни, независимо от размера й, без да оставят никакъв белег или неравност. Продуктите Okadex anesmia са помощно средство

За информация и поръчки: