+359 878 292 513

TUTTI FRUTTI-МАНГО-ПРАСКОВА ДУШ ПИЛИНГ

Tutti frutti манго-праскова душ пилинг

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Серия Farmona Tutti Frutti с хидратиращи и тонизиращи продукти с богата гама от плодови и екзотични аромати, които възстановяват и поддържат баланса на кожата, а съдържащите се в тях фито феромони и фито ендорфини Ви потапят в състояние на добро настроение, което искате да споделите с другите ...

Чудесена слънчева комбинация от продукти за грижа за тялото с уникални свойства и сладък аромат на праскова и тропическо манго.
Зашеметяваща радост от живота! 

Душ пилинга нежно регенерира и подхранва тялото. Благодарение на масло от шеа и витамин E кожата е дълбоко овлажнена, подхранена и тонизирана и става приятно мека и деликатна. Пилинг частици от жожоба и макадамия, потопени в деликатен гел премахват мъртвите клетки по кожата, а съдържанието на пантенол предпазва от раздразнения. Гела перфектно почиства и освежава кожата, а благодарение на овлажняващия инулин и хранителни вещества, я предпазва и прави копринено гладка и мека.
 

Състав

Частици от жожоба, кора от макадамия, пантенол, Inutec.

Доза

Нанесете на влажна кожа и разнесете с кръгови масажни движения. Изплакнете обилно с вода. Използвайте 1-2 пъти седмично. 

За информация и поръчки: