+359 878 292 513

ВИЙТ-ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО Х 6

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Дълготраен резултата - насладете се на гладка кожа до 4 седмици
Ефикасно действа дори и върху къси косъмчета от 2 мм
По-лесно и по-удобно за всякога - с тази формула отстранете ефективно нежеланите косъмчета, дори и да не сте опитни в приложението.
Грижа за вашата кожа - съдържа алое вера, добре познато хидратиращо действие. Перфектно завършване: перфектните кърпички за след депилация отстраняват бързо и лесно последните остатъци от восък по кожата, като я оставят гладка и нежна след обезкосмяването.

Внимание:

Създадени са за употреба върху крака, ръце, подмишници и бикини-линия. Да не се използват за лицето, главата, гърдите, перианалната и гениталната зони. Не използвайте върху разширени вени, рани, бенки, петна или върху кожа, която  е излагана на слънце или при която  е имало отрицателна реакция в миналото към восък. Консултирайте се с личния си лекар преди употреба, ако в момента приемате лекарство, което може да има ефект върху състоянието на кожата. Използването на восък за обезкосмяване не е подходящо за възрастни хора или диабетици. Преди употреба малка част от крем депилатоара се нанася върху вътрешната част на ръката. След 10 минути се изплаква с вода. В случай, че има  промяна на кожата през следващите 24 часа не трябва да се използва депилатоара. Ако никога досега не сте ползвали восък за обезкосмяване/кола маска, Ви препоръчваме да започнете с обезкосмяване на краката.  Чак след като добиете известен опит можете да продължите с по-чувствителните  зони, като подмишниците или бикини-линията. За тях препоръчваме да не се повтаря прилагането на лентата с восък върху един и същ участък повече от веднъж за една депилация. Обезкосмяването с ленти студен восък е подходящо и за бременни жени, но може да предизвика леко дразнене на кожата.

За информация и поръчки: