+359 878 292 513

LA ROCHE-KERIUM DS КРЕМ ЛИЦЕ

La roche Kerium DS крем за лице

Тегло: 50.00 гр.

Вижте още продукти от: La Roche-Posay

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


La Roche-Posay Kerium DS Creme представлява ежедневна грижа за лице с успокояващо действие. Създаден да намалява зачервяванията и люспенето на сухата и чувствителна кожа. Предназначен за жени и мъже със себо-сквамозна кожа (себореен дерматит). Кремът подсилва естествената система и защита на кожата и успокоява некомфортните зони. Специалната формула съдържа уникална комбинация от активни съставки, които се грижат максимално за мазната, проблемна и лющеща се кожа. Термалният дермобиотик действа върху зачервените, лющещи се зони и пречи на повторното връщане на проблема, а Пироктон оламин и Цинкът притежават изключително антибактериално и себорегулиращо действие. След 6 седмици употреба на Ла Рош-Позе Кериум ДС Успокояващ крем за лице проблемът е отстранен, зачервените зони и люспенето са неутрализирани и комфортът на кожата е възстановен. Кожната бариера е укрепена, а естествената защитна система подсилена. В резултат може да се радвате на хидратирана и здрава кожа без некомфортни зони. Има лека и немазна текстура, която се разнася изключително лесно и не дразни кожата. Без парабени. Дерматологично тестван продукт. Некомедогенен.

Серията KERIUM на La Roche-Posay е предназначена за чувствителни скалп, коса и кожа. Лабораториите на La Roche-Posey разработват иновативни и ефективни продукти, който се борят със зачервяванията, люспенето, дерматитите и пърхота. Хидратиращите и успокояващи продукти на серията KERIUM са предназначени за жени и мъже. Текстурите им са супер леки и приятни за употреба. Ежедневната грижа с продукти от серията KERIUM гарантира оптимални резултати, комфорт и висока толератност към раздразнената кожа.

Френският дермокозметичен бранд La Roche-Posay е един от водещите в грижата за чувствителна кожа. Сериите продукти La Roche-Posay са адаптирани към специфичните изисквания на всички типове чувствителна кожа. Продуктите предлагат ефикасни иновативни решения за нетолерантна, реактивна, атопична и  склонна към акне кожа. Основната активна съставка на всеки един продукт е термалната вода от извора в Ла Рош-Позе, която е истинско чудо на природата. Термалната вода, която съдържа уникална комбинация от минерали и елементи е известна със своите имуномодулиращи и терапевтични свойства. Освен това е естествено обогатена със селен и има ненадминати антиоксидантни качества, борещи се със стареенето на кожата и оксидативния стрес. Дермокозметиката на La Roche-Posay се препоръчва от водещи дерматолози по целия свят поради своята ефективност и изкючително високо качество.

За информация и поръчки: