+359 878 292 513

NUXE-ПРОДИЖО-СУХО МАСЛО СЪС ЗЛ.ЧАСТИЦИ

NUXE МУЛТИ-ФУНКЦИОНАЛНО СУХО ОЛИО СЪС ЗЛАТНИ ЧАСТИЦИ PRODIGIEUX 50МЛ.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: NUXE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Описание: NUXE 
МНОГОФУНКЦИОНАЛНО МАСЛО СЪС ЗЛАТНИ ЧАСТИЦИ ЮИЛ ПРОДИЖЬО ОР 
ЗА ЛИЦЕ, ТЯЛО И КОСА 
С ЦЕННИ РАСТИТЕЛНИ МАСЛА И ВИТАМИН Е
 



Маслото възстановява, подхранва и предпазва кожата и косата чрез коктейл от ценни масла и Витамин Е. Придава дискретен златен блясък на лицето, тялото и косата благодарение на съдържащите се в него фини златни частици. Използвайте целогодишно като Ви препоръчваме употреба на продукта след излагане на слънце за подсилване на тена. Разклатете преди употреба. 

Ефикасност от природата 

Huile Prodigieuse Or е сухо масло с уникална супер-активна формула, която комбинира 30% ценни растителни масла и витамин Е за да подхранва, възстановява и омекотява лицето, тялото и косата само с едно движение. 

Ценен подарък за кожата ми 

Кожата на лицето и тялото става мека и кадифено гладка. Косата става лесна за оформяне, бляскава и възвръща обема си. Благодарение на фините златисти частички кожата заблестява и разкрива красотата си при всяко ваше движение. 

Отличителни активни съставки 

Уникален коктейл от 6 ценни растителни масла (пореч, маслен извлек от жълт кантарион, сладък бадем, камелия, лешник и макадамия) за сатенена кожа, копринена коса и видимо общо подобряване на стриите. Блясъкът от преливащите се златисти частици придава сияен вид на всички типове кожа и коса. 

А става ли за мен? 

Да, подходящо е за всички типове кожа и видове коса, независимо от възрастта.* 

*за деца над 36 месеца 

Тайни на красотата 

Разрошете леко косата с длани, върху които сте впръскали златно масло за да й придадете „ослепителен” ефект. Нанесете върху краката в посока отдолу нагоре за да придадете ефект на «копринен чорап». Сатенения блясък на частиците иделикатно коригира дефектите по кожата. Нанесете малко Huile Prodigieuse Or по тялото си за да подсилите ефекта на тена. 

Флакон 50ml 
Моят ритуал за красота 
Нанася се върху лицето, тялото или косата през цялата година, както през зимата, така и през лятото. Също така може да се използва след излагане на слънце за подсилване на блясъка на тена. 

За информация и поръчки: