+359 878 292 513

MUSTELA-BEBE-СЛЪНЦЕЗ.ЛОС.ЛИЦЕ SPF50+100

MUSTELA-BEBE-СЛЪНЦЕЗ.ЛОС.ЛИЦЕ SPF50+100  Mustela-bebe-слънцез.лос.лице spf50+100

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: MUSTELA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Mustela Sun Lotion SPF50+ е слънцезащитен лосион с много висока защита, специално създаден за деликатната кожа на бебетата и децата. Продуктът може да се ползва от деня на раждането на детето. Специалната фотозащитна система предпазва от вредното влияние на UVA и UVB лъчи и е устойчива на водата и пясъка. За лице и тяло. Подходящ за всеки тип кожа, включително нетолерантна към слънцето и атопична. Продуктът осигурява засилена клетъчна защита и предпазва клетъчните ресурси от увреждане, благодарение на патентованата натурална съставка захари от авокадо. Лосионът укрепва кожната бариера и оставя кожата мека, еластична и хидратирана. Мустела Слънцезащитен лосион за лице и тяло SPF50+ има лека, немазна и невидима текстура, която е силно устойчива на вода, пот и триене от кърпа и дрехи. Не оствава бели следи по дрехите. Без парабени и парфюм. Дерматологично и педиатрично тестван продукт. Хипоалергенен.

Серията Sun на Mustela съдържа високоефективни слънцезащитни продукти, подходящи за всеки тип кожа, включително атопична или чувствителна към слънцето. Продуктите съдържат UV филтри, в съответствие с регулациите на Хавай за опазване на океанските корали и имат тройна ефективност: запазват свойствата си при контакт със солена вода, хлорирана вода и пясък.

В продължение на повече от 60 години Mustela (Мустела) предлага безопасни и иновативни продукти, които предпазват и съхраняват здравето на най-деликатната кожа на новородени, бебета, деца, както и на родилки и бременни жени. С дългогодишния си опит в дерматологичните изследвания, марката предоставя широка гама от продукти, които да удовлетворят всяка нужда на кожата. Специалните нежни формули на продуктите са с над 90% съставки от естествен произход. Иновативна, безопасна, ефикасна и все по-натурална, Mustela грижа за кожата превръща рутинните грижи за кожата в моменти на споделяне, удоволствие и емоция. Продуктите на Мустела се предлагат в аптеките на над 100 страни по целия свят и са предпочитан избор на много жени и родители.

Покажи по-малко

За информация и поръчки: