+359 878 292 513

ФЕРТИЛ ЕЙД ЗА ЖЕНИ Х 90

ФЕРТИЛ ЕЙД ЗА ЖЕНИ Х 90

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Фактите за FertilAid за жени

Когато опитвате да заченете, хормоналният баланс е от изключително значение за редовна овулация, узряване на фоликулите и подготовката на маточната лигавица за имплантиране на оплодената яйцеклетка. FertilAid за жени подобрява фертилността като подпомага възстановяването на хормоналния баланс и постигане на оптимално репродуктивно здраве.


Как действа FertilAid за жени?

FertilAid за жени е разработен от специалисти в областта на безплодието и е единствената добавка за фертилитет, която комбинира ключови “засилващи фертилитета” съставки с “най-точната и правилна” дозировка от основни витамини, минерали и антиоксиданти. Всички съставки на FertilAid са подбрани според тяхната роля за постигане на добро репродуктивно здраве, на базата на солидни научни данни.

Адамовото дърво (vitex agnus-castus)стимулира и стабилизира производството хормони, които регулират репродуктивните функции на жената и по-специално овулаторните цикли. Адамовото дърво е известно със свойството си да нормализира функцията на хипоталамуса и хипофизата по отношение на секрецията на лутеинизиращия (LH) и фуликулостимулиращ хормон (FSH), като по този начин нормализира секрецията на прогестерон и естрогени. Адамовото дърво често се използва за лечение на безплодие, особено при жени с нередовен менструален цикъл или по-кратка лутеална фаза (по-кратка втора половина на менструалния цикъл). Ефектите на адамовото дърво за повишаване на женската фертилност са доказани в редица клинични проучвания. Ефективността на Адамовото дърво нараства с времето  при продължително използване. 

Червената детелина (trifolium pretense) спомага за възстановяване на хормоналния баланс. Богата на изофлавони (фитоестрогени), които имитират естествените естрогени при жената. От полза при жени с естрогенова недостатъчност. В допълнение към това, червената детелина съдържа калций и магнезий, които успокояват нервната система и подобряват фертилността.

Корен от сибирски женшен (eleutherococcus senticosus) се използва в китайската традиционна медицина за подсилване на жизнената енергия на тялото (което китайците наричат чи). Сибирският женшен повлиява благоприятно хормоналните нива и тонуса на маточната мускулатура, като по този начин повишава фертилността.

Гинко билоба се използва в традиционната медицина за лечение на смущения в кръвообръщението и за подсилване на паметта. Съвременните научни изследвания доказват, че Гинко подобрява циркулацията на кръвта и повишава периферния кръвоток в репродуктивните органи, поддържайки здравословния тонус на кръвоносните съдове. Гинко също така притежава и антиоксидантно действие.

ПАБА (PABA) принадлежи към витамините от групата В. Установено е, че ПАБА повишава чувствителността на репродуктивните органи към естрогенова стимулация и по този начин повишава фертилността. Резултатите от клинично проучване доказаха, че 12 от 16 жени, страдащи от безплодие, забременяват  след приема на ПАБА в продължение на няколко месеца.

Антиоксидантна защита: Витамините С и Е са важни витамини и антиоксиданти, които играят жизнена роля за възстановяване на пораженията, причинявани от околната среда, стареенето и за предпазване на клетките от увреждания, дължащи се на свободни радикали. Витамин Е е ключов антиоксидант за репродуктивните функции. Проучване проведено при безплодни двойки, на които е даван витамин Е, показват значително повишаване на фертилността. Други изследвания показват, че допълнителното приемане на витамини преди зачеване може да повиши способността за забременяване.

Фолиева киселина (витамин В9): Фолиевата киселина, приемана преди зачеването може да предпази от вродени малформации като спина бифида,дефекти на невралната тръба и сърдечни пороци. FertilAid осигурява най-точната и правилна дозировка на фолиевата киселина за жените, които опитват да заченат. 



FertilAid за Жени е разработен на базата на солидни научни данни с цел оптимизиране на женската фертилност по естествен и безопасен начин. Това е единствената хранителна добавка за подобряване на репродуктивното здраве, която освен ефективната си формула за засилване на фертилността, съчетава и подходяща доза пренатални минерали и витамини, съчетавайки по този начин два продукта в един:

На първо място, FertilAid за Жени е научно доказана формула за подобряване на фертилността.

FertilAid за Жени съчетава в себе си лечебни растения с доказани свойства по отношение на женската фертилност (като адамовото дърво), които подпомагат възстановяването на хормоналния баланс и подобряват цялостното репродуктивно здраве на жената.

Нещо повече, FertilAid за Жени съдържа оптимална доза от всички необходими пренатални витамини и минерали. Акушер-гинеколозите препоръчват приема на пренатални витамини да започне от момента, в който се опитвате да заченете, за да осигурите на плода всички необходими за правилното му развитие хранителни съставки.
 

За информация и поръчки: