+359 878 292 513

ПРОКТИС-М МАЗ НАТУРФАРМА

ПРОКТИС - М УНВЕНГ ПРИ ХЕМОРОИДИ 30 ГР

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: natur pharma

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ПРОКТИС -  М УНВЕНГ ПРИ ХЕМОРОИДИ 30 ГР

 

Описание:

  • Ректална маз с апликатор.
  • Съдържа Хиалуронова киселина и Екстракт от див кестен.
  • Успокоява болката, кървенето, парене и сърбеж.
  • Показан при:

        -вътрешни и външни хемороиди

        -фисури

        -анални рагадии

        -проктити

        -перианални фисури

        -криптити

  • Заздравява и възстановява тъканта.
  • Намаля възможността за последващ рецидив при външни и вътрешни хемороиди.
  • Осигурява пълно заздравяване при анални рагадии и фисури.
  • Подходящ при бременни и деца.
  • Без странични ефекти.

Хемороидите са бича на съвремието и нездравословния и заседнал начин на живот. Неприятни и болезнени те се появяват най-често при бременност, след раждане, в резултат на затлъстяване и обездвижване. Симптоматиката е еднотипна-болка, сърбеж, парене, зачервяване при аналното отвърстие, кръв при дефекация. Много неприятно състояние, което носи дискомфорт със себе си, като дори води до смущения в нормалния начин и ритъм на живот.

Проктис-М е иновативен натурален продукт, с който ще забравите за хемороидите и болезнените усещания свързани с тях! Проктис-М е под формата на ректална маз с удобен накрайник за локално приложение. Успокоява болката, сърбежа, паренето и спира кървенето. Всичко това благодарение на уникална формула базирана на целебното действие на Екстрактът от Див кестен и мощният заздравяващ ефект на Хиалуроновата киселина. Дивият кестен-с невероятен ефект при лечение на хемороиди! Семената на кестена са богати на ценни вещества- флавоноиди, витамини С, В1, В1, К и естествени смоли. Притежава съдосвиващо, болкоуспокояващо и противовъзпалително действие. Подобрява кръвообръщението и повишава еластичността на стените на малките кръвоносни съдове и подпомага дренирането на застоялите течности /кръв/ и лимфа. Хиалуроновата киселина-притежава уникалната способност да свързва влагата. Активизира процеса на възстановяване на клетките на кожата и стимулира бързото заздравяване на тъканите. Подтиска процеса на възпаление.

Тази невероятна комбинация от две взаимнодопълващи се като действие съставки, поставя Проктис-М, като един от най-ефективните продукти за лечение на хемороиди. Proktis-M намалява или напълно премахва възможността за възникване на рецидив при хемороиди и осигурява пълно заздравяване при анални рагадии и фисури. Най-важното-Проктис-М е натурален продукт базиран изцяло върху изключителното целебно действие на естествени съставки! Не съдържа кортикостероиди, което го прави подходящ за дълготрайна употреба без нежелани странични ефекти. 

Начин на употреба:

При обостряне на симптомите - по 1 апликация два пъти дневно (сутрин и вечер), след тоалет и по възможност дефекация (изхождане). 
При отзвучаване на симптомите - по 1 апликация дневно (вечер), след тоалет и по възможност дефекация (изхождане).

Продължителност на лечението: 
Ако симптомите продължат повече от една седмица, консултирайте се с вашия лекар.

Състав: 

Бял вазелин, вазелиново масло, пропилен гликол, полидоканол, фитозоми есцин бета-ситостерол, фитозоми глициризинова киселина, бутил хидрокситолуен, изопропил парабен, изобутил парабен, бутил парабен, натриева сол на хиалуронова киселина.

За информация и поръчки: