+359 878 292 513

Цени и условия на доставка

Пратки за територията на град Русе:

Доставката до врата на клиент на територията на град Русе е на стойност 2.90 лева и се извършва от служител на Аптеки Оптима при предварително уговорен час и адрес.

Ако поръчката Ви е на стойност над 50 лева, доставката е безплатна.

Пратки за територията на България:

Доставката за България се извършва с ЕКОНТ  офис на куриера, според графика на обслужване на превозвача. Цената е в зависимост от теглото и стойността на наложения платеж и е за сметка на получателя на пратката. Независимо от населеното място на клиента и важи за пратки с тегло до 2 килограма. 

За поръчки над 100 лева и до 2кг., доставката за клиента е безплатна

Пратки над 2кг. са за сметка на клиента според тарифата на куриера.

Потребителят има право на две посещения до адрес, в случай, че не бъде открит от служител на куриерската фирма, пратката ще се пренасочи до най-близкия до адреса на получателя офис.

 Ако клиентът желае, може да получи поръчката си и от офис на куриерска фирма Еконт, като предварително уточни точното местоположение на офиса.

Възможна е доставка със Спиди или друга куриерска фирма, по желание на клиента.  Доставката в този случаи, се изчислява на база тегло, размери, дестинация и стойност на наложения платеж според тарифата на съответната куриерска фирма и се заплаща от получателя на пратката.

Тарифите и калкулатор за изчисляване на стойността за доставка на Вашата пратка, можете да откриете на сайта на спедиторската фирма, която сте избрали.

Доставката се извършва стандартно в срок до 3 работни дни, ежедневно от 9 до 18 часа, събота от 9 до 13 часа. В случай, че населеното място е по-малко или отдалечено, се обслужва съобразно графика на куриерската фирма за разнос.

Ако клиентът желае фиксиран час за доставка или опция „Приоритет“, стойността на услугата е 3.40 и се заплаща допълнително, без значение за чия сметка е доставката.

Ако клиентът поиска опция „Преглед и тест“, при отказ, се задължава да заплати таксата за доставка и в двете посоки.

Ако в срок до 5 работни дни пратката не бъде потърсена, тя се връща обратно към подател. В този случай при последваща поръчка от страна на клиента, непотърсил пратката, от него ще се изиска предварително заплащане на покупката.

Пратки за чужбина:

Доставката се извършва с Български пощи и е с фиксирана стойност 37.99 лева. Срокът на доставка е между 10 и 30 работни дни, считано от датата на постъпване на плащането по дадената заявка. Срокът за доставка може да се удължи в случаите, когато пътува за по-далечна дестинация или бъде задържана по някаква причина на митница.

Поръчки вкючващи течности над 80мл НЕ се изпълняват. 

Стойността на продуктите в поръчката и цената на доставката се заплащат предварително. Поръчки, пътуващи извън границата на България, не се изпълняват с наложен платеж!

В случай, че пратката не е получена в указания срок, потребителят се задължава да уведоми Аптеки Оптима. 

 

Вижте и останалите цени на доставка:
 

България - само за Русе
от 0 до 50 лв над 50 лв
2.90 лв. Безплатна доставка
България
от 0 до 100 лв над 100 лв
6.99 лв. Безплатна доставка до 2кг.
Международна нормална
от 0 до 10000 лв
37.99 лв.

 

Плащането може да се изъвши чрез:

 

  Наложен платеж

 

  Дебитна карта Maestro

 

  Кредитна карта VISA

 

  Кредитна карта VISA Electron

 

  Кредитна карта MasterCard

 

  Кредитна карта MasterCard Electronical

 

  Банков превод

 

  Epay.bg
 
  • Медицинска козметика
  • Експресни поръчки