+359 878 292 513

ИМУНО ПАМ ПЛЮС КАПС. Х 90 БР.

ИМУНО ПАМ ПЛЮС КАПС. Х 90 БР. ИМУНО ПАМ ПЛЮС КАПС. Х 90 БР.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Проф. д-р Памуков

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Код: 50020


Имуно Пам Плюс / Immuno Pam Plus

90 капсули х 250 mg

Доказанa надеждна защитa срещу вирусни заболявания

 

Описание:

Имуно Пам Плюс е с мощно противовирусно и противовъзпалително действие. Постига се лечение на вирусни инфекции с начален ефект след 1–2 ден. Има благоприятен ефект при респираторни инфекции. Подходящ за деца над 14-годишна възраст и възрастни.

 

Преминал клинични изпитвания. Препоръчително е Имуно Пам Плюс да се приема в максимални дози при първите признаци на остра вирусна инфекция (OВИ): отпадналост, дискомфорт в гърлото, хрема, кашлица и др. Може да се употребява самостоятелно или в комбинация с други средства по време на вирусни епидемии и пандемии с цел профилактика, намаляваща риска от развитие на инфекции и редуцираща вредните ефекти от тях.

 

Награди: Носител на златни медали, специални награди и купи от 15 държави на 3 континента за иновативен принос към медицината.

 

Допълнителна информация:

Имуно Пам Плюс на проф. д-р Памуков съдържа мощни лекарствени растения, богати на биологично активни вещества: салвия (Salvia Officinalis), ехинацея (Echinacea Purpurea), котешка стъпка (Clinopodium vulgare), Ammonium chloride и др. с доказан противовирусен ефект в патентована формула.

 

Микробиологични изследвания през последните години доказват противовирусната и антибактериалната активност на лекарствените растения, използвани във формулата на Имуно Пам Плюс при редица патогени. Противомикробният им ефект се дължи на комбинацията от терпени, фитонциди, витамини C, P, PP и други вещества, които се съдържат в тях. В допълнение, много от използваните в Имуно Пам Плюс растителни видове са богати на природен селен (Se) и цинк (Zn), които се усвояват по-лесно от организма. Те допълнително допринасят за инхибиране (потискане) на мултиплицирането на РНК вируси. Инхибирането (потискането) на мултиплицирането на вирусите е ключово в началния период на заразата, за да се спре развитието на болестта и да се редуцират вредните последствия от нея. В настоящата формула са подбрани билки с подходящите биологично активни вещества.

 

При вирусни инфекции ефектът се проявява след 1–2 дни, но оптималната продължителност на приема при по-сериозните патогени е 3–8 (в редки случаи и повече) седмици в зависимост от състоянието Ви, за да няма рецидиви на заболяването. Oпаковката от 90 капсули е съобразена с оптималните дози на прием.

Преди употреба прочетете упътването!

 

Без странични ефекти. 100% натурален. Без консерванти, пълнители, подсладители, подобрители на вкуса и оцветители.

 

Продуктът е хранителна добавка и не може да се употребява като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от малки деца, бременни и кърмещи жени. По време на прием не са наблюдавани противопоказания.

За информация и поръчки: