+359 878 292 513

ИМУНО БРОНХО ПАМ Х 90

ИМУНО БРОНХО ПАМ Х 90

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Проф. д-р Памуков

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Имуно Бронхо Пам / Immuno Broncho Pam

90 капсули х 250 mg

 

Клинично изпитано, мощно природно средство за предпазване от заболявания на белодробната и имунната система, с награди от три континента

 

Описание:

Имуно Бронхо Пам от проф. д-р Памуков и д-р Майкълсън e 100% натуралнa билкова хранителна добавка. Подходящa е при остри вирусни инфекции, остър и хроничен бронхит, както и при астма и ХОББ. Имуно Бронхо Пам допринася за подобряването на белодробната структура и функция, както и минимизирането на негативния ефект от инфекциите върху респираторния тракт.

 

Преминал клинични изпитвания. Подходящ за възрастни и деца над 8-годишна възраст.

 

Награди: Отличен с 15 международни награди, сред които международния златeн приз Еврика от INNOVA в Брюксел, златен медал от САЩ, специална награда от Китай и Гран При от Франция за иновативен принос към медицината.

 

Допълнителна информация:

Имуно Бронхо Пам улеснява разводняването и извеждането на прекомерни количества белодробни секрети. Действа успокояващо върху гладката мускулатура на бронхите и подобрява дишането. Допълнително има противовъзпалителен и антиалергичeн ефект. Допринася за разреждане честотата на пристъпите. Повишават се съпротивителните сили на организма.

 

Листа от салвия (Fol. Salvia Officinalis), корени от джинджифил (Rad. Zingiber Officinale), цветове от ехинацея (Fl. Echinacea Purpurea) и други мощни лекарствени растения в патентована формула. Билките са нетоксични, приемат се естествено от организма, и затова формулата е подходящa за профилактика срещу вирусни и белодробни заболявания.

 

Профилактика: Пациенти с хроничен бронхит, астма, ХOББ, сърдечно-съдови заболявания, диабет, пушачи, възрастни и деца над 8 години следва да употребяват Имуно Бронхо Пам по-продължително време през зимния сезон и по време на вирусни епидемии поради етиологията на заболеваемостта. Препоръчително е Имуно Бронхо Пам да се прилага през този период с цел профилактика.

 

Преди употреба прочетете упътването!

 

Без странични ефекти. 100% натурален. Без консерванти, пълнители, подсладители, подобрители на вкуса, кофеин и оцветители.

 

Продуктът е хранителна добавка. Не е лекарствен продукт. Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене. Противопоказания не са наблюдавани.  Да не се използва от малки деца, бременни и кърмещи жени! Преди употреба прочетете листовката.

За информация и поръчки: