+359 878 292 513

ХЕРБА-ФОРСЛИЙН КАПС.Х 90

Херба медика Форслийн капсули Х 90

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: HERBA MEDICA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ForsLean се отпуска без рецепта. Запазете тази листовка. Може да Ви се наложи да я прочетете отново. Ако се нуждаете от повече информация, моля обърнете се към Вашия лекар или фармацевт.

Опаковка: Съдържа 90 капсули.

Бруто тегло на една капсула: 330мг

Състав: една капсула ForsLean съдържа 250 мг екстракт от Колеус Форсколи (25 мг Форсколин).

Помощни вещества: Няма.

Прием: 2-3 пъти дневно по 1 капсула половин час преди храна. При бременност, кърмене и по-високи дози да се приема след консултация с лекар.

Продължителност на приема: До постигане на желаното тегло. По отношение на потискане на глада първите резултати са видни до 24 - 48 часа след първия прием. По отношение на редукцията на теглото осезаеми резултати могат да се забележат след втората седмица.

Противопоказания: При непоносимост към някоя от съставките. Да се използва с повишено внимание при прием на противоастматични и антихипертензивни средства.

Описание: Форсколинът е екстракт от корена на аюрведичното растение Coleus forskohlii, което е част от семейството на ментата. Расте в диви райони с топъл субтропичен климат, най-вече в Индия, Непал и Тайланд. В момента в САЩ се консумират десетки милиони дози годишно. Не само не се наблюдават никакви странични ефекти, но е и доказано, че природните качества на препарата осигуряват необходимия желан резултат в борбата с наднорменото тегло в пълен синхрон с функциите на организма без да го увреждат и натоварват отделни органи за сметка на други.

ForsLean е произведен по патентована технология и съдържа 10% Форсколин, патентован, стандартизиран екстракт от растението Колеус Форсколии.
Форсколинът задейства химични процеси в тялото, който спомагат за изгарянето на енергия и мастни клетки в организма.
ForsLean засилва дейността на щитовидната жлеза, което от своя страна засилва метаболизма и забързва процеса на изгарянето на мазнините. Форсколинът е мощен активатор на ензима аденилат циклаза. Аденилат циклазата участва в производството на аденозин монофосфат, важен биохимичен агент за основните метаболитни процеси в организма. Той предизвиква верижна реакция от биохимични процеси, ускоряващи термогенезата, като по този начин осигурява енергия изгаряйки мастните натрупвания. Има множество проучвания, които доказват ефективността на ForsLean. Доказано увеличава съотношението между чистата телесна маса и натрупаните мазнини, така губите килограми и възвръщате здравословния баланс на вашето тяло.

Ефективността на ForsLean по отношение на топене на мазнини е сравнима с тази на ефедрин, но за разлика от него не причинява познатите странични ефекти.

ForsLean е регистрирана търговска марка на Sabinsa Corporation и е единственият Coleus forskohlii препарат одобрен и подкрепен с патент (U.S. Patent 5,804,596; European Patent EPO977564). През 2001 година ForsLean получава награда за най-добър нов продукт.

ForsLean за поддържане на чиста телесна маса
Биохимичния механизъм за поддържане и повишаване на чистата телесна маса е свързан с наличието на цикличен Аденозин монофосфат (АМФ).
АМФ се създава в клетките на организма по време на нормални метаболитни (обменни) процеси. Той е междинно съединение, образувано в процеса на извличане на енергия от храната. Краен етап на този многостъпален процес е съединението аденозин трифосфат (АТФ) – удобна форма на складиране и използване на енергия от организма. Чрез подпомагането на хормоналните процеси, цикличният АМФ може да регулира термогенния отзвук на тялото към храната, увеличава основните метаболитни нива на тялото и увеличава използването на телесните мазнини (тъй като, за да се задейства термогенезата използва мастните киселини от мастната тъкан и/или от храната).

Какво е чиста телесна маса?

Чистата телесна маса се състои от мускулите, жизнените органи, костите, костния мозък, съединителната тъкан и водата в тялото.

Съотношението между чистата телесна маса и мазнините в тялото определя не само естетичния вид на тялото, но също е и показателен за доброто здравословно състояние, здравния статус и податливостта към болести и риска от преждевременна смърт.

Индексът на телесна маса (ИТМ) е надежден индикатор за здравословното състояние на организма. Може да изчислите своя ИТМ с помощта на следната формула:

тегло (в кг)
ИТМ:-------------------------
(Височина в м) 2

Нормата за ИТМ е между 18 и 25 kg/m2. Стойности над 25 индикират за наднормено тегло. Стойности над 30 се отнасят към категория затлъстяване.

Механизъм на действие на ForsLean: ForsLean променя съотношението между чистата мускулна маса и мастните натрупвания в организма. Това подобрява общото здравословно състояние. Механизмът на работа на ForsLean е много ясен. Форсколинът, активната съставка на ForsLean е мощен активатор на ензима аденилат циклаза.

В сравнение с предпочитания съвсем доскоро ефедрин и дори по-силни адренергични рецепторни агонисти, форсколин не се свързва с адренергичните рецептори и по този начин не предизвиква прекомерна стимулация на сърдечните тъкани и повишаване на кръвното налягане. Следователно форсколин не е симпатикомиметично лекарство. Той има съдоразширяващ ефект, а по този начин намалява и кръвното налягане. Освен това форсколинът не оказва негативно въздействие върху хормоналните нива или костната минерална плътност.


За информация и поръчки: