+359 878 292 513

I Love fashion капсули х 30 + Парфюм 2 опаковки + 1 БЕЗПЛАТНА

I Love fashion капсули х 30 + Парфюм 2 опаковки + 1 БЕЗПЛАТНА

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: VITA GOLD

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

I LOVE FASHION - Купете 2 опаковки и ще получите трета безплатна до края на месец Септември!


Отслабване с удоволствие?
Вече е възможно!


За първи път!

Френска формула:
Парфюм за потискане на апетита
и клинично доказани съставки
за сигурно и трайно отслабване

Няма жена, която да не иска да изглежда добре и да не иска да изглежда модерно, иначе казано „фешън”. С това е свързано нейното самочувствие и успех. Затова ежедневно медиите ни бомбардират с предложения как да имаме идеална фигура и да изглеждаме фешън, с помощта на всевъзможни хапчета. За съжаление малко от тях успяват да дадат задоволителни резултати, а в последствие неизбежният „вълчи апетит” води до още по-трагични такива с познатия йо-йо ефект.

Точно тези проблеми са разрешени завинаги с новия модерен продукт за отслабване „I LOVE FASHION”® („Ай лав фешън“). Той е всичко онова, което не са останалите продукти за отслабване, които се продават в България. „I LOVE FASHION”® е резултат от най-новите открития в областта на диетологията и ароматерапията и осигурява сигурно и трайно отслабване. В него са включени два революционни компонента, произведени във Франция – клинично доказан екстракт в капсули за отслабване и парфюмен комплекс от уникални аромати за понижаване и контрол на апетита.

Капсулите съдържат патентованата формула Sinetrol Xpur®, която е съчетание на синергично действащи активни полифенолни съединения и антоцианини, екстрахирани от цитруси и гуарана. Принципът на действиe на Sinetrol Xpur® се основава на блокиране на определен ензим (цАМФ-зависима фосфодиестераза). Инхибирането на този ензим води до процеси, при които натрупаните в мастните клетки (адипоцити) мазнини, се разграждат до глицерол и свободни мастни киселини.

Клиничните тестове проведени с повече от 100 жени във Франция, категорично доказват,

че редовната употреба на екстракта Sinetrol Xpur® води до бързо и трайно намаляване на излишните мазнини и до естественото оформяне на идеална фигура в проблемните зони (ханш, бедра, талия и корем).

Вторият компонент на този невероятен продукт е парфюмът „I LOVE FASHION”®, който е създаден, за да реши другия възлов проблем при намаляване на теглото –  АПЕТИТА, чрез механизмите (химията) на мозъка.

Според известният американски специалист д-р Алън Хирш ние се чувстваме сити поради наличието на специален механизъм, при който сигналът за ситост се контролира от центъра на апетита в хипоталамуса – част от мозъка, която регулира много основни дейности. Ние нямаме апетит и желание да се храним, когато получаваме сигнал от този център за пълнота или чувство за задоволство (удоволствие).

Въпросът е как можем да въздействаме на хипоталамуса, така че да получим сигнал за ситост и удоволствие без да ядем храна? Отговорът тук се крие в обонянието на носа и неговата пряка връзка с хипоталамуса, така че сега имаме нова революционна формула – АЗ ГО ПОМИРИСАХ = АЗ ГО ИЗЯДОХ!!! Или казано по друг начин, съзнателното вдишване на определени аромати ще ни позволи да контролираме апетита си.

Кои са тези аромати?

chocolate

Ароматите, които много бързо снижават нивата на тревожност и стрес, дават чувство за сигурност, удоволствие и благополучие, са тези, които ни позволяват да заменим вълчия апетит, с чувството на комфорт. Това са ароматите на шоколад, ванилия, карамел, мед, канела, малина, боровинка, пъпеш, банан, праскова, ябълка, мандарина, портокал и др. Д-р Хирш препоръчва тяхното редовно вдишване през целия ден и особено при чувство за глад, за да потиснете апетита и желанието за излишни и вредни за фигурата храни. Всички тези сладки аромати се съдържат като основни нотки в парфюма „I LOVE FASHION”®.

И така, само с 2 капсули и няколко пръскания с парфюма дневно, ще получите желаната фигура, а отслабването ще бъде едно истинско удоволствие
!

За информация и поръчки: