+359 878 292 513

DUCRAY-MELASCREEN-СЛЪНЦЕЗ.КРЕМ SPF 50

DUCRAY MELASCREEN СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ  SPF 50

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: DUCRAY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

DUCRAY MELASCREEN СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ  SPF 50

 

Предназначение: 
Има превантивно дейсвие срещу пигментацията, дължаща се на действието на слънчевите лъчи. Предпазва от слънцето чувствителната и светла кожа, изложена на негативното влияние на външни фактори. 
Свойства: 
Доказано въздействие върху фотопигментацията. Клинично изследване проведено върху 30 клиента с петна по кожата. В продължение на 4 седмици са нанасяли продукта върху лицето преди всяко излагане на слънце. В рамките на това изследване се доказва, че MELASCREEN слънцезащитен крем SPF50 ограничава пигментацията, дължаща се на слънцето. Благодарение на високия си защитен фактор, той осигурява защита на чувствителните, светли кожи, които са изложени на интензивното действие на слънцето. 
Начин на употреба: 
Преди излагане на слънце, нанесете равномерно продукта върху кожата. Количеството продукт, който трябва да бъде нанесен върху лицето е от 5 до 6 дози Намаляването на количеството на нанесения продукт значително понижава нивото на защита.. 
Предупреждение:
Никога не се излагайте на слънце продължително време, дори когато използвате слънцезащитни средства. Нанасяйте слънцезащитния крем често, особено след плуване или продължителен период на излагане на слънце. Избягвайте излагане между обяд и 16ч. Слънчевото изгаряне е опасно особено за децата. Не излагайте бебета и малки деца на директна слънчева светлина.

За информация и поръчки: