+359 878 292 513

ВИТИКС ГЕЛ

ВИТИКС ГЕЛ

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

 ВИТИКС

гел за регулиране на депигментацията

 

Показания:

витилиго; други състояния на депигментация

 

Начин на действие:

ВИТИКС гел спомага да се възстанови нормалното ниво на меланин във витилигинозните клетки и за ограничаване развитието на заболяването. Благодарение на уникална активна съставка, ВИТИКС гел притежава абсолютно нов начин на действие, който води до възстановяване на физиологичното равновесие на свободните радикали на ниво епидермални клетки (меланоцити и кератиноцити).

 

Начин на приложение:

ВИТИКС се прилага два пъти дневно върху засегнатите от витилиго участъци, както и на 1-2 см от зоната около тях. След окончателното поливане на гела е възможна употребата на дневен крем или евентуален макияж. ВИТИКС гел е немазен, прозрачен гел с гранулозна консистенция. Видимите дори и с просто око микрогранули съдържат и предпазват активната съставка, която е силно чувствителна на външни влияния. Тя се освобождава по време на намазването на гела благодарение на натиска на пръстите и температурата на кожата.

 

Състав:

екстракт от пъпеш (Cucumis melo), вода, етоксидигликол, пропиленгликол и парабени.

 

Опаковка:

туба от 50 ml Антионсидантите приложени локално и/или системно играят важна роля в намаляване на нивото на свободните радикали, които имат вредно въздействие върху кожата. ВИТИКС таблетки са оригинална формула от патентовани растителни компоненти - ЕКСТРАМЕЛ, богата на антиоксиданти в комбинация от витамини (С, Е, В9, В12) и минерали (Se, Cu, Zn).

За информация и поръчки: