+359 878 292 513

АЛГА САН МОБИЛ ГЕЛ ИНТЕНЗИВ 100 МЛ.

Алга сан мобил гел интензив 100 мл.

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Неразположението е предупредителен сигнал на организма, за да ни предпази  от погрешни действия. Неприятното усещане, например в областта на гърба и ставите, може да помрачи и затрудни ежедневието ни и да превърне и най-простите движения в мъчение. Ограничава се дейността и се влошава общото състояние на организма.

Неразположението може да се облекчи чрез интензивни масажи. Ефективността им може да се подпомогне от Мобил гел интензив, действащ чрез специална „мобилна формула за грижа“. Тази формула съдържа оригиналното масло от алпийски клек, но и основно ценен екстракт от черен оман, както и пантенол. Посредством масажа се подпомага релаксацията, а специалната мобилна формула се грижи за кожата.

  • интензивно успокоява и възстановява
  • прониква бързо и не омазнява кожата
  • подходящ е за ежедневни масажи (за отпускане при неразположение, провокирано от принудителна работна поза, която води до хронично неразположение и фиксиране на порочната поза на гръбначния стълб).
  • Съдържа специална „мобилна формула за грижа“

В народната медицина, маслото от алпийски клек успокоява като допринася за повлияване на основните признаци на възпалението – нарушен тонус на съдовете, оток, зачервяване, затопляне, и допринася за по-бързото възстановяване.

Черният оман (Symphytum officinale) е многогодишно тревисто растение разпространено в Европа и Азия. В България е известна още като мазен корен, див тютюн, страстник и най-вече като зарасличе. И това не е случайно – от древни времена се знае, че черният оман ускорява възстановяването при фрактури, изкълчвания, навяхвания, разтягания на сухожилия. Римските военни лекари го прилагали след тежки травми на бойното поле. Първото подробно описание на качествата на билката пък е открито в дневниците на Авицена. Легендарният лечител го посочва като универсално средство за зарастване на костите и меките тъкани, за облекчаване на болките при артрит, ревматизъм, подагра. Лечебната му сила се крие в неговия корен. Той е черен на цвят, откъдето идва и името на билката. Най-ценната му съставка се нарича алантоин – вещество, което стимулира регенерацията на клетките и заздравяването на костите, хрущялите, мускулите и сухожилията. Действието на алантоина отлично се допълва от слузни вещества (успокояват възпалените тъкани), розмаринова киселина (силно противовъзпалително действие), хранителни компоненти – калий, калций, фосфор, витамини, протеини и др.

Доза

Алгасан мобил гел интензив се нанася върху желаните участъци няколко пъти дневно с масажни движения.

Да не се употребява за компреси. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Само за външна употреба! Да не се прилага върху открити рани. Да не се прилага при кърмачета и малки деца. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

За информация и поръчки: