+359 878 292 513

СИЛДЕНАФИЛ ТАБЛ.50 МГ.Х 4

СИЛДЕНАФИЛ ТАБЛЕТКИ 50 МГ Х 4

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: SANDOZ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

СИЛДЕНАФИЛ ТАБЛЕТКИ


Силденафил Сандоз принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (ФДЕ5).Действието се състои в подпомагане на разширяването на кръвоносните съдове на пениса, което улеснява кръвонапълването му при сексуална възбуда.Силденафил Сандоз ще Ви помогне да получите ерекция, само ако сте сексуално стимулиран.Не трябва да упортебявате Силденафил Сандоз,ако нямате еректилна дисфункция.Не трябва да приемате Силденафил Сандоз, ако сте жена.
Силденафил Сандоз е лечение за мъже с еректилна дисфункция, наричана понякога импотентност.Тя означава,че мъжът не може да получи или задържи стабилна ерекция на пениса, необходима за сексуалния акт.

Преди да приемете Силденафил Сандоз.


Не приемайте Силденафил Сандоз:
- ако вземате лекарства, наречени нитрати,тъй като комбинацията може да предизвика потенциално опасно понижение на Вашето кръвно налягане.Кажете на вашия лекар, ако приемате някое от тези лекарства, които често се дават за облекчаване на стенокардия ( или "болка в гърдите").Ако не сте сигурно, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
- ако използавате някое от лекарствата, известни като донори на азотен оксид като амилнитрит ("попърс"), тъй като комбинацията може също да доведе до потенциално опасно понижение на Вашето кръвно налягане.
- ако сте алегрични (свръхчувствителни) към силденафил или някоя от останалите съставки на Силденафил Сандоз
- ако имате тежък сърдечен или чернодробен проблем
- ако наскоро сте преживели инсулт или сърдечна криза или ако имате ниско кръвно налягане
- ако имате някои редки наследствени очни заболявания (като например пигментозен ретинит)
- ако някога сте имали загуба на зрението поради неартериитна предна исхемична невропатия (НАИОН)

Обърнете специално внимание при употребата на Силденафил Сандоз:


Съобщете на вашия лекар:
-ако имате сърповидно-клетъчна амения (аномалиа на червените кръвни клетки) , левкемия (рак на кръвните клетки), мултиплен миелом (рак на костния мозък).Ако имате деформация на пениса или болест на Пейрони.
- ако имате сърдечни проблеми.В този случай Вашият лекар трябва да провери внимателно дали сърцето Ви може да понесе допълнително натоварване като правене на секс.
- ако имате в момента стомашна язва или проблеми със съсирването на кръвта (като например хемофилия).
-ако изпитате внезапно намаление или загуба на зрение, спрете приема на Силденафил Сандоз и н езабавно се свържете с Вашия лекар.

Силденафил Сандоз не трябва да се употребява едновременно с други лекарствени продукти за прием през устата или за локално лечение на еректилна дисфункция.
Силденафил Сандоз не трябва да се прилага при лица под 18-годишна възраст.
Трябва да съобщите на Вашия лекар, ако имате бъбречни или чернодробни проблеми.Вашият лекар може да реши да Ви предпише по-ниска доза.

Шофиране и работа с машини

Силденафил Сандоз може да предизвика виене на свят и да повлияе зрението.

 

Бременност и кърмене:

Силденафил Сандоз не е показана за употреба при жени

Как да приемате Силденафил Сандоз


Не трябва да приемате Силденафил Сандоз повече от един път дневно.

Силденафил Сандоз трябва да се взема около един час преди планирания от Вас сексуален контакт. Изпийте таблетката цяла с чаша вода.

Таблетката може да бъде разделена на равни четвъртини. Трябва да приемате поне 2 четвъртини, за да се  достигне минималната ефективна доза.

Разделяне на таблетките:

Поставете таблетката на твърда, равна повърхност с делителната черта нагоре. Натиснете с палеца в средата на таблетката и таблетката се разделя на равни четвъртини.

Силденафил Сандоз само ще Ви помогне да получите ерекция при сексуална стимулация. Времето, за което се появява ефектът на Силденафил Сандоз, е различно при отделните индивиди, но обикновено е между половин и един час. Ако приемете Силденафил Сандоз по време на обилно хранене, ефектът може да настъпи по-бавно.

Ако Силденафил Сандоз не Ви помага да получите ерекция или ако ерекцията Ви не продължава достатъчно дълго, за да осъществите сексуален контакт, трябва да съобщите това на Вашия лекар.

 

Възможни нежелани реакции

 
Както всички лекарства Силденафил Сандоз може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.Нежеланите реакции, съобщени във връзка с употребата на Силденафил Сандоз обикновено са леки до умерени и краткотрайни.
Ако имате болки в гърдите по време на или след сношение:
- Заемете полуседнало положение и се опитайте да се отпуснете
- Не използвайте нитрати, за да повлияете болката в гърдите.
- Свържете се незабавно с вашия лекар.

Всички лекарства, включително Силденафил Сандоз, могат да предизвикат алергични реакции.Трябва да се свържете незабавно с Вашия лекар, ако изпитате който и да е от следните симптоми след прием на Силденафил Сандоз:внезапно свирене в гърдите, затруднение в дишането или замайване ,оток на клепачите, лицето, устните или гърлото.

Удължени и понякога болезнени ерекции са съобщавани след прием на Силденафил Сандоз.Ако имате ерекция, която продължава повече от 4 часа, трябва да се свържете незабавно с лекар.Ако получите внезапно намаление или загуба на зрение, спрете приема на Силденафил Сандоз и се свъжете с Вашия лекар.

Много честа нежелана реакция е главоболието.


Честите нежелани реакции включват: зачервяване на лицето, нарушения в храносмилането, зрителни промени (включително промени в различаването на цветовете, чувствителност към светлина,замъглено виждане или намалена зрителна острота), запушване на носа и виене на свят.
Нечести нежелани реакции включват: повръщане, кожен обрив, кървене в задната част на окото, зачервяване на очите/червени очи, болка в очите, двойно виждане, необичайно усещане в окото, неритмично или  ускорено сърцебиене, болка в мускулите, сънливост, намалено усещане при допир, световъртеж,звънене в ушите, гадене, сухота в устата, болка в гърдите и усещане за умора.
Редки нежелани реакции включват:високо кръвно налягане, ниско кръвно налягане, загуба на съзнание, инсулт, кървене от носа и внезапно намаление или загуба на слух.
Други нежелани реакции, съобщени след пускане на лекарството в продажба включват: силно сърцебиене, внезапна смърт, сърдечен удар или временно намаление на кръвния ток към части от мозъка. Повечето, но не всички, от тези мъже са имали сърдечни проблеми преди използване на лекарството. Не е възможно да се определи дали тези инциденти са били пряко свързани със Силденафил Сандоз. Съобщавани са също и случаи на конвулсии или гърчове.
Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар.

За информация и поръчки: